reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Liviia ja tu tak ogolnie przeczytałam o czym akurat rozmawiacie i nie zwrocilam uwagi czy ktoras z was napisała czy ubiera czapke czy nie kierowałam się tym co widziałam w ten weekend będąc z moją małą na działce i plaży a tam 30stopni upał okropny że sama w cień nieraz uciekałam a dzieci nawet młodsze od naszych bez czapki golusieńkie i dla mnie to jest bezmyslne i nieodpowiedzialne bo do żadnych pozytywnych skutków to nie doprowadzi a do infekcji, udarów itp owszem więc rzeczywiscie oburza mnie takie coś. podobnie w odwrotną strone upał a dziecko poubierane grubo to też nic zdrowego

reklama
No wlasnie i ja czesto spotykam dzieciaczki grubo ubrane i dziwi mnie ze jeszcze sie nie pochorowaly ostatnio bylo tez dosc goraco my mielismy jedna bluzeczke i zawsze patrze na wozki jak inne ubrane i 3 dziewczynki widzialam w polarowej kurtce i polarowych spodniach az im ciasno bylo siedziec w parasolkach dżizys az mialam ochote powiedziec tym babom zeby same sie tak ubraly ..

804f96b0c4.jpg My wczoraj tak się ubrałyśmy ;-)

Liiiviiia ja też właśnie zwracam na to uwagę jak są dzieci ubrane i aż korci czasem żeby przygadać gruba kurteczka i koc no ale ich sprawa...
Moniczkaleg chyba mam takie same spodenki dla Wiki jak twoja Gabrysia ma na tej fotce hehe :)

I chyba taką sukienkę dżinsową z różowym paskiem i getrami też mają identyczne;-)

A MY właśnie ze spacerku Na dworze ukrop, ale Gabi pasowało szalała że hej jeszcze trochę to z wózka wyskoczy;-)

I chyba taką sukienkę dżinsową z różowym paskiem i getrami też mają identyczne;-)

A MY właśnie ze spacerku Na dworze ukrop, ale Gabi pasowało szalała że hej jeszcze trochę to z wózka wyskoczy;-)
a tak faktycznie kupiłam coś takiego w CA bluzeczka rozowa z getrami i do tego dzinsowa sukienka z paskiem na guziczki hehe :)

A u nas dzisiaj podwójna uroczystość :) Urodziny Mężulka i druga Rocznica ślubu :)

QUOTE]

Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu i życzenia dla męzulka;-)

Tak tak ja tez nigdy nie wiem jak ubrac mojego bobasa, ostatnio tez wychodzimy na krótki rękaw (body)+spodenki, skarpetki i czapka tylko jak tak fest zawieje to nie wiem co czynić, gdzie uciekac bo nie wiem czy mu to nie szkodzi:confused:

no a parasolka przestala sie u nas sprawdzać, mały szarpie i wywija nia na wszystkie strony juz nie wiem jak jeżdzi żeby go słonko po oczach nie raziło...

Liiviia moze mmamy podobny problrm - umnie tez straszna duchota, spimy w trojkę w pokoju mi az zatyka się nos wiec moze Julkowi tez i sie ciagle budzi, okna nie zabardzo moge otworzyc bo na dworze halas:-(

reklama
A ja zapomniałam się pochwalić ze dostałam @ :-) jak wcześniej posałam mieliśmy mały "wypadek" przy pracy ostatnio, ale na szczęście, nieszczęście Amelka nie będzie miała jeszcze rodzeństwa :-) Powiedziałam sobie że ostatni raz użyłam gumek, jak tylko skończy się @ biegnę do lekarza się zakorkować, albo po implant.
No to super,ze poszlo po Twojej mysli :)

A u nas dzisiaj podwójna uroczystość :) Urodziny Mężulka i druga Rocznica ślubu :)

Coś nam się pogoda zepsuła wieje strasznie i brak słońca. Wczoraj byliśmy w parku cały dzień upał jak tra la la.

Miłego dnia życze aha i spóźnione życzenia dla Wikusi :)
2x naj :))

Do góry