Liviia ja tu tak ogolnie przeczytałam o czym akurat rozmawiacie i nie zwrocilam uwagi czy ktoras z was napisała czy ubiera czapke czy nie kierowałam się tym co widziałam w ten weekend będąc z moją małą na działce i plaży a tam 30stopni upał okropny że sama w cień nieraz uciekałam a dzieci nawet młodsze od naszych bez czapki golusieńkie i dla mnie to jest bezmyslne i nieodpowiedzialne bo do żadnych pozytywnych skutków to nie doprowadzi a do infekcji, udarów itp owszem więc rzeczywiscie oburza mnie takie coś. podobnie w odwrotną strone upał a dziecko poubierane grubo to też nic zdrowego
reklama
No wlasnie i ja czesto spotykam dzieciaczki grubo ubrane i dziwi mnie ze jeszcze sie nie pochorowaly ostatnio bylo tez dosc goraco my mielismy jedna bluzeczke i zawsze patrze na wozki jak inne ubrane i 3 dziewczynki widzialam w polarowej kurtce i polarowych spodniach az im ciasno bylo siedziec w parasolkach dżizys az mialam ochote powiedziec tym babom zeby same sie tak ubraly ..
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Liiiviiia ja też właśnie zwracam na to uwagę jak są dzieci ubrane i aż korci czasem żeby przygadać gruba kurteczka i koc no ale ich sprawa...
Moniczkaleg chyba mam takie same spodenki dla Wiki jak twoja Gabrysia ma na tej fotce hehe
Moniczkaleg chyba mam takie same spodenki dla Wiki jak twoja Gabrysia ma na tej fotce hehe
Moniczkaleg83
Moniaaa Nio chyba takie same mają- bo kiedyś widziałam w fotkach- chyba na plaży;-) CA
Moniczkaleg83
I chyba taką sukienkę dżinsową z różowym paskiem i getrami też mają identyczne;-)
A MY właśnie ze spacerku Na dworze ukrop, ale Gabi pasowało szalała że hej jeszcze trochę to z wózka wyskoczy;-)
A MY właśnie ze spacerku Na dworze ukrop, ale Gabi pasowało szalała że hej jeszcze trochę to z wózka wyskoczy;-)
a tak faktycznie kupiłam coś takiego w CA bluzeczka rozowa z getrami i do tego dzinsowa sukienka z paskiem na guziczki heheI chyba taką sukienkę dżinsową z różowym paskiem i getrami też mają identyczne;-)
margaret333
A u nas dzisiaj podwójna uroczystość Urodziny Mężulka i druga Rocznica ślubu
QUOTE]
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu i życzenia dla męzulka;-)
Tak tak ja tez nigdy nie wiem jak ubrac mojego bobasa, ostatnio tez wychodzimy na krótki rękaw (body)+spodenki, skarpetki i czapka tylko jak tak fest zawieje to nie wiem co czynić, gdzie uciekac bo nie wiem czy mu to nie szkodzi
no a parasolka przestala sie u nas sprawdzać, mały szarpie i wywija nia na wszystkie strony juz nie wiem jak jeżdzi żeby go słonko po oczach nie raziło...
Liiviia moze mmamy podobny problrm - umnie tez straszna duchota, spimy w trojkę w pokoju mi az zatyka się nos wiec moze Julkowi tez i sie ciagle budzi, okna nie zabardzo moge otworzyc bo na dworze halas:-(
reklama
No to super,ze poszlo po Twojej mysliA ja zapomniałam się pochwalić ze dostałam @ :-) jak wcześniej posałam mieliśmy mały "wypadek" przy pracy ostatnio, ale na szczęście, nieszczęście Amelka nie będzie miała jeszcze rodzeństwa :-) Powiedziałam sobie że ostatni raz użyłam gumek, jak tylko skończy się @ biegnę do lekarza się zakorkować, albo po implant.
2x naj )A u nas dzisiaj podwójna uroczystość Urodziny Mężulka i druga Rocznica ślubu
Coś nam się pogoda zepsuła wieje strasznie i brak słońca. Wczoraj byliśmy w parku cały dzień upał jak tra la la.
Miłego dnia życze aha i spóźnione życzenia dla Wikusi