reklama
doriska_26
Fanka BB :)
my sie chwalimy pierwszym ząbkiem :-):-)
A ja mam do Was pytanie z innej beczki. Planuje wyjazd z Małą nad morze w sierpniu, myślałam o Ustce czy któraś z Was była tam??? Polecacie? Mam fajną kwaterę na oku blisko portu
(po stronie wschodniej, w centrum, na starówce usteckiej)-tak jest w opisie. Ciekawi mnie czy to ładna okolica....Może któraś pomoże
(po stronie wschodniej, w centrum, na starówce usteckiej)-tak jest w opisie. Ciekawi mnie czy to ładna okolica....Może któraś pomoże
DOODA
wrześniowa mama :)
Ale tu pustki dzisiaj,jest tam kto ???
margaret333
Fanka BB :)
Hej hej ja jestem i gratuluję ząbków:-)
Monia, Doriska- gratulacje dla maluszków ! Lista bezzębnych zmniejsza się... My nadal BEZ:-).
U nas upały cd. Dziś mieliśmy wypadzik do koleżanki-Borys pobawił się z dwulatkiem o ile można było to nazwać zabawą;-) a mamusie wypiły po redsie :-).
Co do wyjazdu nad morze to sama się zastanawiam jaką miejscowość wybrać. Z tym, że my to najwyżej jednodniowy wyjazd planujemy:-). Najbliżej mamy Mielno-ale tam jest na maxa przeludnienie.
U nas upały cd. Dziś mieliśmy wypadzik do koleżanki-Borys pobawił się z dwulatkiem o ile można było to nazwać zabawą;-) a mamusie wypiły po redsie :-).
Co do wyjazdu nad morze to sama się zastanawiam jaką miejscowość wybrać. Z tym, że my to najwyżej jednodniowy wyjazd planujemy:-). Najbliżej mamy Mielno-ale tam jest na maxa przeludnienie.
Ja bym Ci polecila jakbys do Mielna jechala )A ja mam do Was pytanie z innej beczki. Planuje wyjazd z Małą nad morze w sierpniu, myślałam o Ustce czy któraś z Was była tam??? Polecacie? Mam fajną kwaterę na oku blisko portu
reklama
Ooooj Mielno jest cudowne i to przeludnienie latem ) W ogole to z Mielna jestem hyhyCo do wyjazdu nad morze to sama się zastanawiam jaką miejscowość wybrać. Z tym, że my to najwyżej jednodniowy wyjazd planujemy:-). Najbliżej mamy Mielno-ale tam jest na maxa przeludnienie.