reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

witam z rańca u nas znów zapowiada się piękna pogoda :-) w końcu lato mamy :-)cudnie:-D ja dziś na zakupy rano a potem przychodzi fryzjerka robić mi włoski więc pewnie znów wejdę tu dopiero wieczorkiem więc życzę wam przyjemnej słonecznej niedzieli ;-)ps. Wiki dzisiaj kończy 9 miesięcy :-pale ten czas leci

Monia- buziaki dla Wikusi! Jest o jeden dzień starsza od Boryska:tak::-)
Życzę świetnego efektu z włosami- ja swoje wczoraj farbnęłam;-)-też domowo;-)

reklama
monia22 wszystkiego naj dla cory! Niech sie zdrowo chowa :))

U nas nocka masakra! Pierwsza taka od urodzenia Kini. Tak mi sie darla i wyla,ze koniec swiata. Posmarowalam dziaselka, dalam nurofen i jakos przeszlo,ale godzinke musialam powalczyc z nia... :/

No to u nas tez ta wczorajsza noc pierwsza taka od urodzenia. Co do brzuszka to nie sadze no pewnosci nie mam ale raczej nie bo ani sie nie prezy ani nie jest taki niespokojny po prostu budzil sie z placzem no nie wiem sama. dzis juz bylo lepiej. moze tez przez ten katar bo mu ciezko oddychac.

U nas tez ddzis kolejny dzien lata :tak:

Livii i jak mały?
Monia przesyłamy całuski dla Wiktorii.
Co do pogody cudna. Dzisiaj byliśmy w zoo. Ali niestety nie podobało się. Ciągle skrzeczała. Widocznie taki jej urok. Dopiero się uspokoiła jak balona dostała. Taka mała a już wie co dobre.

U na też cudnie dziś. Jakby lato w pełni;-). Mały na spacerze też broił- nie chce już wysiedzieć w wózku:dry:. Nawet wafelki od lodów nie są w stanie go przekupić:sorry2:.
Przez to marudzenie wykąpany był wcześniej i pół godziny temu padł. Ciekawe, o której mi zrobi pobudkę za to jutro:dry:.
Miałam właśnie też pytać o Mili- wracaj, bo brakuje tu Ciebie!:tak:
Monia- jak "fryzjer"?:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny-pozdrowienia z wczasów, odpoczywamy w Hiszpanii, naprawdę odpoczywamy!!! bo już myślałam, że nigdy ten dołek się nie skończy. Podczytuję Was wieczorkami jak "reszta" pada-ja jeszcze wygospodarowuję chwilkę dla siebie w barze przy lapku :))
My walczyłyśmy z katarem 2 tyg. -woda morska, nasivin, maść majerankowa, ale baaardzo ciężko, bo cały czas nosek się Zuzi zapycha. Trzymam więc kciuki.
Dobrej nocki wszystkim

monia- przyłączam się do życzonek (niestety wczroaj na necie mnie nie było) wielkie buziaki dla małej
drodka- nie za dobrze Wam ?? hehehe odpoczywaj odpoczywaj, a co do katarku to zobaczysz chwila moment i w innym klimacie sam minie.

reklama
Drodka- udanego wypoczynku!:-)

U nas dziś od rana pochmurno-a przed chwilą zaczęło padać. Mały zasnął a ja zabieram się za sprzątanie. Miłego dnia!:-)

Do góry