ja z innej beczki- daję malemu nan, teaz trojkę a tam jest dodatek skrobii i nie wiem czy kaszki na tym nanie czy dalej na dwojce? Jak wy robicie?
Ja na tym mleku robię kaszkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja z innej beczki- daję malemu nan, teaz trojkę a tam jest dodatek skrobii i nie wiem czy kaszki na tym nanie czy dalej na dwojce? Jak wy robicie?
kurrrrczaki wiecie co moja mała ma chyba chorobę lokomocyjną, ja też kiedyś miałam jak byłam mała i chyba ma to po mnie. już parę razy zdarzylo sie ze mi wymiotowała w trolejbusie i dzisiaj też. słyszeliście może o czymś dla niemowląt aby temu zapobiec bo przecież nie podam jej aviomarin ja coś słyszałam że zaklejanie pępka plastrem pomaga i to skutecznie ale niewiem na czym to ma polegać, ale chyba sprubuje
na trojce tak?
kurrrrczaki wiecie co moja mała ma chyba chorobę lokomocyjną, ja też kiedyś miałam jak byłam mała i chyba ma to po mnie. już parę razy zdarzylo sie ze mi wymiotowała w trolejbusie i dzisiaj też. słyszeliście może o czymś dla niemowląt aby temu zapobiec bo przecież nie podam jej aviomarin ja coś słyszałam że zaklejanie pępka plastrem pomaga i to skutecznie ale niewiem na czym to ma polegać, ale chyba sprubuje
Mi tesciowa kupila Lokomotiv -syrop dla dzieci,ale jest po 3 roku zycia. Proponuje wybrac sie do apteki i spytac czy jest cos dla takich maluchowkurrrrczaki wiecie co moja mała ma chyba chorobę lokomocyjną, ja też kiedyś miałam jak byłam mała i chyba ma to po mnie. już parę razy zdarzylo sie ze mi wymiotowała w trolejbusie i dzisiaj też. słyszeliście może o czymś dla niemowląt aby temu zapobiec bo przecież nie podam jej aviomarin ja coś słyszałam że zaklejanie pępka plastrem pomaga i to skutecznie ale niewiem na czym to ma polegać, ale chyba sprubuje
Tez mysle,ze potowki.Powiedzcie mi jeszcze jak sie objawiaja poszczegolne alergie tzn male czerwone krostki moga byc od wszystkiego ?? Bo zauwazylam wczoraj u Michala na pleckach ale tylko na dole i tylko tam nigdzie wiecej ich nie ma i nie wiem czy tak sie moze objawiac alergia pokarmowa ?? a moze to po prostu potowki ?? jak to odroznic? bo mam kilka opcji w tamtym tyg jadl pierwszy raz danonka no ale to minelo juz kilka dni i nic sie nie dzialo brzuszek tez nie bolal , ostatnio posmarowalam go nowa oliwka (johnsona - niby lubia uczulac) ale to chyba by bylo na calym ciele ? no i jeszcze pampersy zmienilismy kilka dni temu. a po jedzeniu to najwczesniej po jakim czasie moze sie cos dziac? no bo jeszcze ewentualnie seler ( jadl go wczesniej bylo ok ale wczoraj ciut wiecej go zmiksowalam) i te krostki jakies 2 godz po obiadku zobaczylam (nie wiem moze mial wczesniej juz)
wczoraj go wykapalam w nadmanganianie i juz wszystko zniknelo. co to moglo byc ?