reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Emilko,Michałku 100 lat od nas.

A tak co do kolejnych dzieci-ja chce skończyć studja a kończe je za rok no i troszke popracować bo musze odbić się z dołka finansowego.Ale chce mieć jeszcze dwójke chłopca i najmłodszą dziewczynkę.

reklama
Dziękujemy bardzo :tak:

I ja zycze 100 latek Emilce i z tego co kojarze to jeszcze Filipek dzisiaj :tak:

Bylismy w koncu na szczepieniu - masakra :-( Michal tak plakal histerycznie ze tchu nie mogl zlapac a ja go na sile musialam trzymac :-( Na szczescie juz po wszystkim nastepnie szczepienie dopiero jesienia.
Tylko zwrocilam uwage na jego siusiaka i lekarka obejtrzala no i potwierdzila ze ma troszke zrosniete bo ta skorka nie zsuwa sie do konca ... mamy mu ja "cwiczyc" najlepiej w wodzie jak namieknie a jakby co isc do chirurga :( a jak u was z tym ??? bo nam powiedziala ze bardzo duzo chlopcow teraz tak ma

U nas dzis lato !!!!!!!!! Na sloncu bylo prawie 40 stopni no goraco normalnie i piekne sloneczko :tak: caly dzionek na dworku :happy:
Za to ranek byl ciezki Michal od 6 sie co 2 -3 min budzil z przerazliwym placzem jakby go cos bolalo po czym go tulilam i zasypial na kolejne 3-5 min i znow to samo az do 8 nie wiem czy cos mu sie snilo czy co. Boje sie ze i dzis tak bedzie po tym stresie na szczepieniu. Ale moj M pojechal do rodzicow wiec wzielam sobie maluszka do lozka i sie potulimy ;-)

Do góry