reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Madzieńka- poczytałam- mam nadzieję, że ten stan nie potrwa 3- 4 miesiące....:baffled:
Mulatka, Mili- współczuję Wam bardzo- jak bardzo maluszki tęsknią- no i jakie one już mądre, czują że Mamy nie ma. Dobrze Mulatko, że nie masz problemu przy wyjściu z domu. Mili- a z tym wc...skąd ja to znam...:dry:

reklama
No to moj Michal ma taki stan juz od miesiaca chyba sie wczesniej rozwija jak to po 8 powinno byc :rofl2:;-)

Weekend zaliczony do udanych :tak: Wczoraj bylo cieplutko nawet bym powiedziala ze duszno calutki dzionek na dworku wrocilismy dopiero po 19 ( z przerwami na jedzenie i pampera) i dzis to samo :tak: pojechalismy na wies do tesciow a tam ognisko spacerki ... nachodzilam sie za wszystkie czasy ;-) Wrocilismy dopiero o 22 i Michas padl jak mucha :rofl2: ciekawe o ktorej sie obudzi .. i ja jestem zmieczona a wiec spadam . Slodkich snow ;-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane. A ja miałam fajny weekend, w sobotę świetowaliśmy w super gronie moje imieninki i o 21 odbiło nam i postawnowiłyśmy się z siostrą, szwagrem i przyjaciółką wyrwać na koncert disco polo:) ale mieliśmy ubaw, ja oczywiscie zestresowana na maksa, bo maż został z 4 dzieci:) maluchy spały, ale Bartuś ok 24 dokuczał, wyszalałam sie jak głupia, a uśmiałam jeszcze lepiej..... i te teksty-oj brakowało mi powydurniać się, bo tylko te pieluchy, zupy.... w niedziele odpoczywaliśmy u teściowej, córcia chciała zostać wiec do czwartku Amelcia jest u babci. A dziś powtórka z rozrywki, na imieninki dostałam bilety na koncert Audiofeels wiec z przyjaciółką dziś tez wybywam a tatuś z maluszkiem:)
nic, lecę sprzątać, umyć włoski i cos na obiad przygotować.

:-DSzyszunko- wszystkiego najlepszego z okazji imieninek w takim razie:-)
Wspaniale tak wyrwać się na chwilę z domu prawda?:tak:
Liiviia- fajniutko, że tak pogoda Wam dopisała. Ja szczerze mówiąc jeszcze tak długo z małym nie "buszowałam" po dworze- zawsze staram się wrócić tak do 19 bo kąpiel itp... Chyba będę musiała wypróbować jak będzie jakaś ładniejsza pogoda, bo u nas weekend raczej chłodny, dziś pada i jest zimno.
No i idę dziś do lekarza z maluszkiem- w nocy miał gorączkę, znów nie spa,ł płakał:-(. Nie mam pojęcia -czy to kurcze zęby?:-( A może przeziębił się gdzieś i gardełko ma czerwone?:-(. Sprawdzę dziś, bo taki biedulek jest. Właśnie zasnął-może troszkę odeśpi noc zarwaną:-(

Male sprostowanko ;-) na dworze z malym nie bylam do 22 tylko chodzilo mi o powrot ze wsi do domu po 22 :tak: ale rzeczywiscie tak to zabrzmialo jakbym z malym tyle chodzila. Tez tak mniej wiecej kolo 19 wracamy (jak jest wieczor cichy cieply i spokojny) a o 20 juz Michas w lozeczku :tak:

Dziewczyny a jak tak z innej beczki, żeby rozładować te napięcie na forum ;-) Kiedy planujecie kolejne dziecko jeśli w ogóle ?? Podczytuje sierpniówki-a tam już kilka albo jest w ciąży albo stara się o nią. Ja też jestem sierpniówką- tak naprawdę- ale szczerze mówiąc chyba nie wyobrażam sobie być teraz w ciąży:happy: A jak to u Was wygląda??

heheh dobre pytanie :)
u mnei tak: po porodzie powiedziałam "nigdy więcej" , miesiąc później już chciałam następne :)
ale tak powaznie, to planowałam że teraz by różnica wieku nie była zbyt duża ale... gdy mała mi zachorowała na te oskrzela to qrcze zaczęłam się zastanawiać. Bo nie wiem czy z dwoma szkrabami gdzie jedno będzie chodziło ganiało na potęgę i nowoprotkiem dam radę ?? Oraz innych masę wątpliwości. Tak więc kolejne maleństwo to o wieeele powazniejsza decyzja, .... a zegar tyka tik tak tik tak

Witam :-) Dawno mnie tu nie bylo!!! Pewnie juz o mnie zapomnialyscie;-)

Moniczkaleg 83 szczerze mowiac ja sobie tez nie wyobrazam miec teraz dzidziorka, po pierwsze i najwazniejsze to to ze mam juz cudna dwojeczke:-)Po drugie jezeli trzecie to i owszem ale tak za jakies 4 lata;-) Nie no rok po roku to nie dla mnie;-) Miedzy starszakiem a mlodszym jest 2 lata i 8 miesiecy:-)

Moniczka ja nie planuje 3 dziecka, a jak juz to za 5 lat ;) I bede robic wszystko by to byl chlopczyk, mam dwie cudne dziewczynki i teraz to juz bym miala totalne cisnienie na chlopca,ktorego takiego cisnienia nie mialam az do tej pory :)

reklama
A ja mam dwóch chłopaczków:-D. Nie planuję dziecka póki co- ale wiadomo- "nigdy nie mów nigdy";-). W chwili obecnej jednak nie mamy warunków na dzidziula następnego- ale może kiedyś....;-)

Do góry