reklama
100 latek solenizantom !!
Moj Michal od wczoraj daje mi niezle popalic strasznie marudny placzliwy zlosci sie az lapie mnie za policzki i tak nerwowo brode mi gryzie. chyba zeby pomalu sie zaczynaja
Ja w koncu dostalam @ i nici z mojej wizyty u gina znow musze poczekac.
Moj Michal od wczoraj daje mi niezle popalic strasznie marudny placzliwy zlosci sie az lapie mnie za policzki i tak nerwowo brode mi gryzie. chyba zeby pomalu sie zaczynaja
Ja w koncu dostalam @ i nici z mojej wizyty u gina znow musze poczekac.
DOODA
wrześniowa mama :)
A my dziś mamy pół roczku
Magdalena0713
Fanka BB :)
Kamila1 ostatnio kupilam jej kubek niekapek co prawka interesuje ja i bierze du buzki sama ale jeszcze nie zalapala ze trzeba lekko zassac i tylko go gryzie heh odpila 10ml hihi no ale nie odrazu Krakow zbudowano czekam na dalsze postepy
I ja mam ten problem... Tomek traktuje kubek jak gryzak i tylko miętoli go w dziubku... Ale może się nauczy...
MamaKarola
Zaciekawiona BB
I mam to samo z kubeczkiem. Uparciuszki.
My tak mielismy jak kupilam malemu kubek Nuby on ma taki ustnik silikonowy ale dosc twardy i moze dlatego tak gryzl a teraz kupilam mu najzwyklejszy z firmy akuku i jest taki fajny mieciutki silikon i Michal ladnie pije.
Sto latek dla Nikodemka
U nas dzis sloneczko wiec zaraz idziemy na spacerek. W niedziele bylo slicznie wyjelismy juz taka ciensza kurteczke.Tylko nie wiem jak z czapka czy juz mozna takie ciut ciensze?? Bo w tej zimowej Michal jest caly mokry a z drugiej strony nie chce go przeziebic i nie wiem juz sama jak go ubierac . Chyba mu kupie jakas welurowa albo bawelniana z podwojna warstwa
Sto latek dla Nikodemka
U nas dzis sloneczko wiec zaraz idziemy na spacerek. W niedziele bylo slicznie wyjelismy juz taka ciensza kurteczke.Tylko nie wiem jak z czapka czy juz mozna takie ciut ciensze?? Bo w tej zimowej Michal jest caly mokry a z drugiej strony nie chce go przeziebic i nie wiem juz sama jak go ubierac . Chyba mu kupie jakas welurowa albo bawelniana z podwojna warstwa
Ostatnia edycja:
jot79
Fanka BB :)
A my dzis o 18:25 skończymy pół roczku... a ja spuchnięta jak prosiak, ach ta wiosnaA my dziś mamy pół roczku
livia ja juz zrezygnowalam z zimowej czapeczki bo tez malej sie glowka pocila kupilam taka cienszą ale dwuwarstowa do tego i tak zazwyczaj mam bluze z kapturkiem lub nawet kaptur od kurteczki dodatkowo zakrywa no ale teraz po spacerku glowka cieplutka ale nie spocona wiec mysle ze jest ok
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
My o 9 50
Sto latek od Nas
Sto latek od Nas
A my dzis o 18:25 skończymy pół roczku... a ja spuchnięta jak prosiak, ach ta wiosna