reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
100 Latek dla solenizantów :-)

Ja już nie używam zimowej czapeczki. Bo też już sie pocił a wejde tylko do sklepu gdzie ciepło i już przeziębienie pewne. :nerd:

A my mamy problem z kupnem czapeczki-jak jest dobra to odstaje ze uszka są na wieszchu,a jeśli chodzi o ogół to połowa czapeczek które powinny być dobre są za małe.

My tez mamy problem z czpkami Michal ma taka jakas dziwna glowe ;-) bo ma na gorze szeroka przez kosci bo po bokach ma wypiete a tu buziulek szczuplutki i zawsze na policzkach nam odstaje i wieje do uszu :sorry2: jak na zime kupowalam to wydalam ok. 200 zl na czapka kupilam chyba z 10 i kazda zla byla a do sklepu takiego malenstwa ciagnac nie chcialam i najlepsze jest to ze w koncu kupilam czapke za 1 zl w ciuchlandzie i byla idealna na gorze szersza do policzkow pieknie przylegala ale juz niestety z niej wyrosl :-( teraz bedzie latwiej bo te ciensze bawelniane sie ladnie dopasowuja

to ja sie nie wypowiadam lepiej.... hahah teściowa kupiła Hani czapkę 41-46... khem.. nawet przy jej bujnej fryzurze śmiem wątpić czy na przyszłą zimę będzie dobra... dziś miała na głowie czapke z H&m z rozmiarówki 62 i jest dobra.. z kolei kupiłam ostatnio też w tym rozmiarze i tez w h&m i jest spoooooooro za duża, ale już z innego materiału... dokładnie ten sam problem jest z butami... najmniejszy rozmiar już za duży.. ten większy niby dobry na długość ale spadają jej z tych szkieletowatych nóg... ja nie wiem co zrobie... jestem załamana jesli chodzi o buty.. masakra.. a myślałam, że jak zacznie jeść normalnie to będzie w końcu troche ciałka... a tu nic.. Hania je za dwoje i nic się nie zmieniło.. :-/ :(

Rozmiar 46-47
Eli co do bucikow ja mam inny problem.Oli ma wysokie i to bardzo podbicie do tego troszeczke sadełka i mniejszych bucikow niz numer4 mu nie wloże niestety i to muszą być na rzepy.ja będe miala problem z bucikami:-(

reklama
hej Dziewuszki, dawno mnie tu nie było. Wczasowaliśmy się u teściów...Niedawno wróciliśmy do domku, pogoda u nas piękna, WIOSNA!!!:-D:-D:-D

Do góry