reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Michal ma obwod glowki 44 cm a co do czapek to kazda firma inny rozmiar.Mam jedna 45 i jest juz za mala druga 45 jest akurat a trzecia 48 i tez dobra :sorry2: ale tak mniej wiecej 46

Kurcze dziewczyny przeraza mnie ten czas ... leci piorunem mija miesiac za miesiacem nim sie obejrze Misiowi leci kolejny dopiero pol roczku stuknelo i juz pol miesiaca minelo ...:szok: Pamietam jak w ciazy lazilam po sklepach i ubranka kupowalam rowniez te "wieksze" wydawalo mi sie ze do nich hektar czasu a wczoraj sie rozgrzeszylam z szafa i wynioslam cale wielkie pudlo po wozku za malych ciuszkow ...:sorry2:

Ostatnia edycja:
oj ja tez co chwile reklamowki ciuszkow napelniam i rozdaje, pamietam jak kilka roznych kompletow strasznie mi sie podobalo i nie moglam sie doczekac az mala podrosnie zeby je ubrac bo byly taaaaakie wielkie a juz sie nie miesci w nie, staram sie wszystko jakos na przemian ubierac zeby zdazyla ponosic choc pare razy

Witam kobitki:-):-)

Wogole rozmiar rozmiarowi nie jest rowny, mam dwie bluzy 68 jedna jest na Adusia na styk a druga o wiele za duza hmmmm

Spokojnej nocki Wam zycze;-)

My już wstaliśmy. Ala o 5 zrobiła kupcię, zjadła butlę mleka i rozrabia. Mnie po wczorajszym dniu bolą masakrycznie nogi i mam mega lenia. Na dworze byłyśmy od 8 rano- z pół godzinną przerwą o 12 -do 16. Padłyśmy jak muchy o 19. Dzisiaj nigdzie daleko nie idę.
pozdrawiam porannie i życzę miłego dzionka.

my tez juz wstaliśmy, nareszcie w domku, choć fajnie było u rodziców. Maluch marudny dosć, chyba ida górne ząbki niestety, bo spać nie chce, najlpiej na rączkach...
dziś imieninki mojej teściowej wiec jedziemy do niej wieczorem i wracam w niedzielę, wiec pewnie znów bedę nadrabiała was.
a co do rozmiarów to my mamy czapkę i na 42-44 i na 46

reklama
Dzien doberek. U nas dzis lato :-D 22 stopnie sloneczko i zero wiatru ;-)
Chyba wyjme zaraz spacerowke i juz normalnie malego posadze.Juz w wiosennej kurtce wychodzi wiec w koncu mu wygodniej ;-) tylko wiecznie mam problem jak go ubrac :sorry2: wczoraj zalozylam mu body z dl rekawem bluze polarowa i kurteczke taka nie gruba i mial mokre body :sorry2: ale jak go teraz wsadze do spacerowki to bedzie bardziej "na wierzchu" i juz nie wiem co mu zalozyc :sorry2: i tez juz nie wiem czy spiworek brac czy tylko kocyk

Do góry