reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam dziewczyny i dzieciaczki.
J też po świętach do pracy, przez trzy miesiące będzie siedziała niania w wakacje trochę ja trochę M no i teściowa, a po wakacjach do żłobka:szok: no i do tej pory naszym największym problemem jest, że Kacper nie chce jeść nic oprócz cycka:-( Jestem załamana:-(
No ale nic dzisiaj świętujemy pół roczku:-)

reklama
Kamila 100 latek dla Kacperka
co do jedzenia , to moja mała tez tylko cyc no czasami mleko modyf z kubeczka ale słoiczki błeee wypluwa , jakies uwstecznienie nastąpiło w jedzeniu hmmm :confused:
no nic powoli znów zacznę wprowadzac nowe smakołyki

Kamila1 wszystkiego najlepszego dla Kacperka :) a znam ten bol z jedzeniem moja mala tylko cyc albo z lyzeczki ewentualnie butla nie wchodzi w gre:) ostatnio kupilam jej kubek niekapek co prawka interesuje ja i bierze du buzki sama ale jeszcze nie zalapala ze trzeba lekko zassac i tylko go gryzie heh odpila 10ml hihi no ale nie odrazu Krakow zbudowano czekam na dalsze postepy ;)

My tez dzisiaj świętujemy pół roczku.Nikolka miała torta z napisem "6 miesięcy Nikolki"i wsadziła w niego dłoń ,ale miała radochę!!!!!!!!!!

reklama
Do góry