reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Oli- fajny fotelik..ale cena.... nie stać by mnie kurcze było żeby dać aż tyle.
Ja właśnie wybrałam od9-25 kg w tym przedziale- mam nadzieję, że Borys pojeździ w nim do iluś tam latek..a potem to już podkładka. Jakoś do 36 kg to jakoś dużo- mój starszy syn ma 12 lat a waży 32 kg- i już od dawna w foteliku nie jeździ. Tym więc się kierowałam:)

reklama
No nasz tez do 18 kg i dlatego zmienilismy juz na nowy,taki wlasnie od 3 lat do 12 .. ten fotelik przejmie Kinia. Nati juz ledwo sie w tamtym dopinala,pasow zbraklo hehe

Hehehe mi tak samo :) A potem dopiero roznice dostrzegam.. ale wszytko na jedno kopyta jak to sie mowi.

elaine my go kupowalismy w BE za 250 E;-) W PL tez bym go nie kupila haha bo inaczej brzmi 250 E a inaczej 1000zl;-)
te wasze foteliki tez sa fajne:-)

idę ogarnąć mieszkanko bo dzisiaj mam rozmowy z potencjalnymi nianiami
miłego dnia dziewczyny!
Też jestem na etapie castingów na nową ciocię i jak narazie jestem załamana.... Daj znać czy któraś kandydatka przypadła Ci do gustu.
A ja dzis weszlam na wage jest 55.. i nie mam juz humoru :/
A ja ci zazdroszczę bo moja waga pozostawia wiele do życzenia Gdyby się dało to chętnie oddałabym Ci swój nadmiar

Livia zrób ten test, jak nie dla siebie to dla mnie bo mnie ciekawoś zrzera
new_naughty.gif

A ja dzisiaj bardzo pociągająca ;-) bo mnie grypa dopadła i modlę się by na małego nie przeszło... on dziś po szczepieniu i śpi,śpi,śpi.... ciekawe co w nocy będzie robił
new_unsure.gif

reklama
Dziewczyny Enka już chyba w Egipcie wczasuje-hmmm marzenia......Mój mężowy do nowej pracy więc pewnie urlopu nie dostanie tak szybko........

Trzymam kciuki za SUPER-NIANIE, ja w razie powrotu mam Babcię czyli Moją Mamusię :-)

Liviia właśnie co z tym testem- wiadomo coś;-) ??

Ostatnia edycja:
Do góry