reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A u mnie temat z pracą się sam rozwiązał- bo zwolnienia grupowe. Więc nie ma powrotu ;-) Póki co jestem na L4 bo mam rehabilitację na kręgosłup i raczej jeszcze trochę na nim pobędę. Potem mam zaległy urlop- bo przerwałam go L 4 więc cóż.... Dostałam fajną propozycję pracy również w bankowości- to niestety moja branża :crazy: , ale gdybym sama odeszła ze starej pracy nie dostałabym odprawy, więc gra nie warta świeczki- w moim przypadku. Kiedy już skończę L4 i urlopy pewnie dadzą mi wypowiedzenie, bo zlikwidowali mój oddział- ale co tam mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia więc spoko wodza. Poza tym Niunką zaopiekuje się moja Mama więc najlepsza opieka pod słońcem. A propo pracy to mój mężowy 8 rozpoczyna nową pracę, na stanowisku kierowniczym i będziemy same bo 3 miesiące szkolenia:szok::szok::szok:

Dziś też byłyśmy z Gabi na usg główki, lekarka zdziwiona, że w ogóle kazali nam je robić, przypomnę główka większa od klatki piersiowej o 1 cm . Dzięki Bogu wszystko oki, jakaś mała kropeczka wyszła na usg, ale to fizjologiczne, ale w przyszłym tygodniu pójdę jeszcze z tym do neurologa dziecięcego- będę spokojniej spała.

reklama
Moniczkaleg83 jak na usg wszystko wyszło ok to neurolog tylko potwierdzi Ci, że dzidzia zdrowa!!My też robiłyśmy usg główki właśnie ze względu na różnicę 1 cm, a pewnie wiele mam na tym forum powie, że lekarze ich dzieciom takich pomiarów nie sprawdzali, ale rózni są lekarze:tak:
A co do spóźniajacych się okresów to moja koleżanka słuchajcie studentka medycyny stwierdziła, że skoro karmi piersią to jest to dobra forma zabezpieczenia i ma teraz drugiego synka:):)Różnica rok i trzy miesiące:szok::szok:Ja bym chyba zrobiła test, uspokoiłabym się albo upewniła:tak:

Podczas karmienia piersia mozna nie dostac @ tak dlugo jak sie karmi i jest to normalne,aczkolwiek to nie jest zadna metoda antykoncepcyjna :)

no i dobrnęlismy do pół roczku- mamy torcik dla małego, do zabawy oczywiście :-D[/QUOTE]

Całuski dla Kubusia z okazji Jego Święta!

Gratulacje ogromniaste:))
jakie zmiany na forum kurcze jakoś ciężko się połapać....dziewczyny o co chodzi z tym dzięki???jakoś przywiązałam się do tej starej oprawy i teraz tak dziwnie jakoś...U nas dziś piękne słońce tylko zimno chyba wczoraj słyszałam że ma się dopiero 21 ocieplić...brak już słów na tą zimę :))następne dziecko to sobie tak zaplanuje coby się w marcu urodziło:))

reklama
Witam czwartkowo!
kari u nas też piękne słońce, ale zimno ja jestem z Ełku czyli pogodę mamy podobną, dziewczyny mieszkające na południu pewnie już dawno cieszyły się wiosną.
idę ogarnąć mieszkanko bo dzisiaj mam rozmowy z potencjalnymi nianiami
miłego dnia dziewczyny!

Do góry