reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

hej hej szyszunka sto lat i samych pogodnych dni:-):-):-):-)

witam nowe mamusie:tak:

no mój Fifik jeszcze się nie przewraca z plecków na boczek czy odwrotnie pewnie jeszcze sobie poczekam na takie akrobacje hehe:-)

reklama
Hej marlena...witamy w naszym gronie :) urodziłas Wikusie dokladnie w moja date urodzin...jak miło :))
Dzięki śliczne, to też jest data imienin mojego męża więc dostał najpiękniejszy prezent imieninowy:):-) Leżąc jeszcze na łóżku porodowym jak już Wikusia była z nami to się śmiałam do męża że innego prezentu już nie dostanie:-)

Szyszunka Ty sie nie smiej wyobrazasz sobie ze my wszystkie z BB zaraz wpadamy do ciebie z dzidziami :-D chyba na klatce bys musiala przyjmowac ;-)

A jak tam wasze brzuszki po porodzie?? Wrocilyscie do formy posciagaly sie ?? Ja mam dalej dwie opony :wściekła/y: a spodnie mi przecinaja brzuch na dwie czesci :wściekła/y:

szyszunka no... a ja kawy 2 mc nie pilam ! :-D:-D:-D

Moj brzuch rewelka...jeszcze troche i znow bedzie wklesly :eek: Tylko spodnie mi jeszcze sprzed ciazy nie wchodza.... w pupie mi troche zostalo...:happy:

reklama
No kochane, coś was nie widac było wcale, zadna nie przyszła, nic, wypiłam kawusie sama......

a tak wogóle to miałam jakoś kiepski dzień urodzin, humor nie dopisywał, mało nie miałam stłuczki, wkurzył mnie facet na drodze (jakiś patafian, jechałam nowym autkiem-skodą octawią, a że jechałam po raz drugi nią, to nie mogłam wyczuć sprzęgła przy ruszaniu pod górę na światłach, zgasł mi chyba 3 razy a jakiś debil za mna zaczął na mnie trąbić, myślałam że wysiądę i mu nawtykam!!)
Poza tym mój dzidziuś od 3 zaczął mi gugać śpiewać, piszczeć z radosci i gadać..i tak do 5.15 wiec jestem padnięta.
A co do brzucha, to u mnie brzuch ładnie sie chyba wciagnął, bo rano jest ładny, już nie wcale ciazowy, jednak to już druga ciaża wiec tego tłuszczyku się nazbierało troche na brzuchu:( ale zrzuce zrzuce:)

Do góry