reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

hej hej szyszunka sto lat i samych pogodnych dni:-):-):-):-)

witam nowe mamusie:tak:

no mój Fifik jeszcze się nie przewraca z plecków na boczek czy odwrotnie pewnie jeszcze sobie poczekam na takie akrobacje hehe:-)

reklama
Hej marlena...witamy w naszym gronie :) urodziłas Wikusie dokladnie w moja date urodzin...jak miło :))
Dzięki śliczne, to też jest data imienin mojego męża więc dostał najpiękniejszy prezent imieninowy:):-) Leżąc jeszcze na łóżku porodowym jak już Wikusia była z nami to się śmiałam do męża że innego prezentu już nie dostanie:-)

Szyszunka Ty sie nie smiej wyobrazasz sobie ze my wszystkie z BB zaraz wpadamy do ciebie z dzidziami :-D chyba na klatce bys musiala przyjmowac ;-)

A jak tam wasze brzuszki po porodzie?? Wrocilyscie do formy posciagaly sie ?? Ja mam dalej dwie opony :wściekła/y: a spodnie mi przecinaja brzuch na dwie czesci :wściekła/y:

szyszunka no... a ja kawy 2 mc nie pilam ! :-D:-D:-D

Moj brzuch rewelka...jeszcze troche i znow bedzie wklesly :eek: Tylko spodnie mi jeszcze sprzed ciazy nie wchodza.... w pupie mi troche zostalo...:happy:

reklama
No kochane, coś was nie widac było wcale, zadna nie przyszła, nic, wypiłam kawusie sama......

a tak wogóle to miałam jakoś kiepski dzień urodzin, humor nie dopisywał, mało nie miałam stłuczki, wkurzył mnie facet na drodze (jakiś patafian, jechałam nowym autkiem-skodą octawią, a że jechałam po raz drugi nią, to nie mogłam wyczuć sprzęgła przy ruszaniu pod górę na światłach, zgasł mi chyba 3 razy a jakiś debil za mna zaczął na mnie trąbić, myślałam że wysiądę i mu nawtykam!!)
Poza tym mój dzidziuś od 3 zaczął mi gugać śpiewać, piszczeć z radosci i gadać..i tak do 5.15 wiec jestem padnięta.
A co do brzucha, to u mnie brzuch ładnie sie chyba wciagnął, bo rano jest ładny, już nie wcale ciazowy, jednak to już druga ciaża wiec tego tłuszczyku się nazbierało troche na brzuchu:( ale zrzuce zrzuce:)

Do góry