reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Dziś byłam na wizycie u gina.Po moich twardnieniach brzuszka na szczęście nic się nie pozmieniało,szyjka w miare ok,wszystko pozamykane.Takze dalej mam odpoczywac i brac tableteczki,no i wytrzymać przynajmniej miesiąc w dwupaku.Ja zmykam spać i życze spokojnej i przespanej nocy papa;-)

reklama
dziewczyny a ja proponuje założenie nowego wątku NASZ PORÓD bo już za chwileczke bedziemy miały co opisywać:tak:Może niedłygo Syla28 się odezwie i napisze nam jak to było u niej;-);-)

Kizi dobry pomysł :) zawsze to dodatkowe informacje tylko oby działały na nas uspokajająco a nie wręcz przeciwnie :tak:
I ja tez się juz odmeldowuję...nogi mnie strasznie dzisiaj bolą i są spuchnięte więc zaraz wskakuje do łóżeczka z poduszkami pod stopy :-:)-(
A rano znowu będę jak nowo narodzona he he he

A ja proponuje nie stwarania nowych watkow.. bo za duzo tego.. ale mozna to podpiac gdzies.. haha np "na wesolo" ehehe bo przeciez wszystkie to przyjmniemy na wesolo... :-D:-D:-D

I znowu nieprzespana noc u mnie:baffled::baffled: Albo gorąco, albo bardzo niewygodnie, brzuszek jak pisałyście naprężony jak wulkan:sorry2::sorry2: Miałam już do Was pisać o 3:41 bo wtedy się obudziłam na dłuższy czas i za nic usnąć nie mogłam, ale jakoś przeleżałam i dopiero :)baffled::baffled::baffled::baffled:) o 6:00 kolejna pobudka...... Straszne to było:sorry2:

Te ostatnie tygodnie ciąży są na prawdę ciężkie :tak::tak:...ja dzisiaj spałam dość dobrze tylko od spania na lewym boku juz mnie zaczyna boleć miednica. I to tez nie jest przyjemne uczucie. No cóż...dzisiaj i tak pospałam więcej i lepiej niż ostatnio. A dzisiaj kolejna wizyta u mojej położnej. Oczywiście moge tylko pomarzyć o jakimś usg ale chociaż bicia serduszka posłucham :-)...no i znowu to kłucie oj jak ja tego nie lubię...a tak bardzo chciałabym zobaczyć swoje maleństwo i dowiedzieć sie jak jest duża....ech :-(

Witam, Wszystkie śpią, czyżby się ochłodziło w PL?
Joan - współczuję nieprzespanej nocy.
Na szczęscie śpię jak zabita. Zauważyłam, że jak nie spię w dzień, a tylko leżę, to noc przespana, a gdy zdrzemnę się to potem mam problemy z zasypianiem po każdej wizycie w WC.
Mała szaleje, nie lubi jak siedzę i po prostu tak długo kopie, że muszę wstać i pochodzić.
Za oknem słonko-ciekawe jak długo. Duszno nie jest, jest bardzo przyjemnie i humor się poprawia na widok dawno niewidzianego słonka.Może zdążę chociaż troszkę posiedzieć na dworze i poczytać.
Pora na śniadanko z kawusią.

reklama
Hej Hej !!!:-)
Ale się wyspałam jupi:-D!!!!
I chyba rzeczywiście to przez pogodę jest tak fajnie chłodno ... wręcz pogoda dla nas!
Pamiętam że na początku ciązy też zawsze spałam do 10 ... fajnie teraz tak pospac...
Wczoraj byłam u gina i miałam robiony posiew na wynik czekamy najdłużej do poniedziałku mam nadzieje ze nic tam nie wyjdzie i obędzie się bez antybiotyku;-)
Ale się wczoraj uśmiałam jak nasi mężowie potrafią nas ubrac:-D aż sie boję pomyślec co mój by wziął mi do ubrania. I dziś kupie sobie spodnie dresowe bo te co mam to już się nie nadają za bardzo jedynie w domu można się potłuc w nich:tak:

Do góry