reklama
I ja witam poweekendowo! Dołączę się do tych niewyspanych... co godzinkę się budziłam..jak w zegarku- i dziś padam. Oczy mi się zamykają:-).
Jestem też po dzisiejszej wizycie u gin. Rozwarcia nie mam, Dzidzia nie pcha się na świat, wszystko w porządku z tym, że morfologia kiepska . Następna wizyta za dwa tygodnie.
Jestem też po dzisiejszej wizycie u gin. Rozwarcia nie mam, Dzidzia nie pcha się na świat, wszystko w porządku z tym, że morfologia kiepska . Następna wizyta za dwa tygodnie.
Anek ja sie jeszcze nie spotkalam w UK ze spioszkami.. pajacyki owszem i znajdziesz jak poszukasz,ale spioszkow zwyklych raczej nie.. Ja wczoraj dostalam od kolezanki i ciesze sie jak glupia.. haha
Kizi pieluszki tetrowe w tesco powiadasz ? A chyba nie widzialam u nas... ale sie rozejrze.
TolaLee A ja wstaje o 4... codziennie.. a ostatnie 2 dni nie wstawalam ale bylo cudownie spac cala noc !
Dotarla do mnie komoda...!!! :-) teraz czeka mnie pranko!
Kizi pieluszki tetrowe w tesco powiadasz ? A chyba nie widzialam u nas... ale sie rozejrze.
TolaLee A ja wstaje o 4... codziennie.. a ostatnie 2 dni nie wstawalam ale bylo cudownie spac cala noc !
Dotarla do mnie komoda...!!! :-) teraz czeka mnie pranko!
Mamy taki watek "Torba do szpitala a co w niej" Polecam, jak sie postarasz to znajdziesz jakis post gdzie jest wyliczone od gory na dol...hej dziewczyny co trzeba zabrac dla dzidzusia do szpitala?:-)
A czy któraś z Was wie jak czytać wyniki z USG? Albo zna jakąś fajną stronkę z takimi danymi? Odebrałam dziś wypis ze szpitala i wszystko tam jest tylko ja nic z tego nie rozumiem....:-( No i jeszcze jakieś normy do tego by się przydaly, coby wiedzieć czy wszystko prawidłowo. W szpitalu niestety nie było chętnych do udzielenia mi odpowiedzi na moje pytania
kasiunia123
Fanka BB :)
Co do USG to mam pytanie co to znaczy ze łożysko jest dojrzale, na ostatnim USG wszystko było ok, tylko lekarz zapytał czy pale papierosy i ze jedyne do czego można się przyczepić to ze łożysko jest dojrzale...
reklama
vanilla_sky
Fanka BB :)
kasiunia lozysko dojrzałe lub jak tez mowia stare, przepowiada ze zbliza sie poród...