reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam o poranku :-):-)
W Szkocji znowu słonko wiec dzisiaj znowu dzień na świeżym powietrzu. Trzeba wykorzystać takie słonko...
Kasiunia dawaj znać co tam u Ciebie...czekamy.
Anek dzięki za linki...złota dziewczynka z Ciebie.
Ech dziewczyny tak w ogóle to ciesze się, że Was mam. jakoś tak mi raźnej i weselej szczegolnie na "obcej ziemi" :)
Milego wstawania :-D:-D:-D

reklama
I ja się witam i melduję z rana:-D.
Spać w nocy nie mogę, kręcę się jak wrzeciono z jednego boku na drugi i to tak, że dźwig by się przydał:baffled:. Parę dni temu czytałam Wasze przypadłości i tak sobie pomyślałam, że ja to nic takiego nie mam:baffled:, a teraz jak mnie wzięło...Krzyże mnie bolą, jajniki ( lub w tym miejscu ), podbrzusze i coraz częściej mam te skurcze macicy:baffled:. W pon mam wizytę u gin, więc mam nadzieję, że potwierdzi moje przypuszczenia, że mój organizm przygotowuje się do narodzin..najgorzej martwię się tymi skurczami. A dziś jak mnie wysadziło w brzuszku, aż M powiedział, co ja tak wyglądam wypięta jak kuleczka:szok:.
Dzidzia od rana mnie bombarduje, a teraz nawet i czkawki dostała z tego wszystkiego:-). Pędzę po śniadanko! Buziaki dla Wszystkich!

Elaine, u mnie to samo:tak: a widze że my na tym samym etapie co do dnia:tak: Ja dzisiaj idę do gina i aż się boje co powie, bo szczerze mowiąc to coraz bardziej zaczynam tą ciążę odczuwać jeśli chodzi o jakieś bóle zwłaszcza, wcześniej oprócz twardnienia macicy wsio było ok:sorry2: Cos mi mówi że usłyszę propozycję położenia się na oddział.....:szok:

ja się również melduję:tak:
noc była chyba najgorszą z najgorszych jakie miałąm do tej pory ale na szczęście już jest dzień.
lecę śniadanie sobie wszamać i do apteki reccepty wykupić bo od dzić znów wpychanie w siebie uroczych globulek:baffled:
smacznych śniadanek i miłego dzionka dziewczyny:-)

Joan- faktycznie:-D Co do dnia, ten sam termin mamy! Ale fajnie!:-D
No właśnie ja też boję się, że przez te skurcze wyląduję w szpitalu:baffled:. Ale co zrobić, jak macica dęba staje:baffled:. Sama nie wiem co o tym myśleć. Zobaczymy co Tobie powie dziś lekarz, daj prędziutko znać.
Nemesis- dziękujemy i Tobie również miłego dzionka!:-D Ja już wciągnęłam śniadnko.. 4 jajka.....aż wstyd się przyznać,....ale były ugotowane tak na mięciutko...i tak jakoś samo wyszło, że talerzyk pusty został:-D

kasiunia-mam nadzieję że wszystko ok!
nemesis,soyyo-wasz gin używa wziernika nadal:szok:???Ja wziernik miałam tak do 1 trymestru a potem już tylko palcami sprawdza czy szyjka ok.Tak samo przy pobieraniu cytologi i innych wymazowych badaniach-nigdy wziernika nie stosują.
W nocy budzę się kilka razy bo nie potrafię obrócić się przez sen na inny bok,a jak za długo na lewym śpię to kość biodrowa boli.
Upał niemiłosierny a ja muszę zacząć sprzatać przed niedzielną imprezką :baffled:
Najchętniej bym leżała w basenie wachlowana przez wysokiego murzyna -liściem palmowym oczywiście:-D:-D:-D

Hej Hej a w Legnicy miłym chłodem zawiało- i mam nadzieję, że chociaż parę dni tych upałów nie będzie:baffled:
Mnie też lekarz absolutnie nie bada wziernikiem, ale wiem że w szpitalu się nie czaą i ładują te wstrętne łopaty:wściekła/y:Stare komunistyczne metody...

ja się również melduję:tak:
noc była chyba najgorszą z najgorszych jakie miałąm do tej pory ale na szczęście już jest dzień.
lecę śniadanie sobie wszamać i do apteki reccepty wykupić bo od dzić znów wpychanie w siebie uroczych globulek:baffled:
smacznych śniadanek i miłego dzionka dziewczyny:-)

heja z rana
ja tez niedługo do apteki pędze i tez po globulki do wpychania hehe:-):-) ale narazie musze troche poleżec po posprzątałam troche mieszkanko i się uchodziłam:tak: wczoraj prasowałam na siedząco a tak sie umachałam ze hoho a dziś muszę dokończyc te mini ubranka prasowac:tak:
a ja od rana mam mdłoci :baffled: i tyłek mi drętwieje jakoś dziwnie:confused:

reklama
Witam;-)Ale mnie dziś wszystko boli, biodra, podbrzusze jak wstaję to muszę to robić wolniutko, bo aż mi coś w kościach strzyka hihiiiihii normalnie inwalida ciążowy:tak::tak:Moja kuzynka ma termin na poniedziałek, lekarz stwierdził że urodzi koło 20 lipca hihii, teraz poszedł na urlop i powiedział jej że dobrze by było gdyby wytrzymała do wtorku to wtedy ją weźmie do szpitala, dobre sobie wytrzymaj jak żadnego wpływu nie masz na to:-D:tak:Moja niunia ciągle sobie siedzie dupką i chyba nie ma zamiaru nic z tym zrobić, coraz bardziej pewna staje się cesarka:baffled:Przy okazji dowiedziałam się, że po cc jest się 5 dni w szpitalu i do domku, zdjęcie szwów już w przychodni!!Jak tak dalej pójdzie to faktycznie będziemy rodzić, umyją dzieci ubiorą i fru do domku:-D:-DIdę trochę na dwór bo słoneczko świeci ale nie jest za gorąco więc akuratna pogoda dla mnie;-);-)

Do góry