kizi
Fanka BB :)
hej wrześnióweczki:-)ja dzisiaj też mialam wizyte u lekarza w sumie nic ciekawegfo sie nie dowiedziałam:-(cukrzycy ciążowej nie mam bo ostatnio miałam test i dziisaj były wyniki i wszystko w normie,usg mi nie zrobili bo jak to lekarz powiedziałam mialam miesiac temu i teraz nie potrzeba (widać że w Irlandii też recesja hihi) zrobił mi tylko ktg chyba przez 30 sekund i po wszystkimnastęna wizyta za miesiąc
a co do jedzenia to ja w sumie nie mam zachcianek ale zawsze mam tak że po śniadaniu,obiedzie czy kolacji musze zjeść coś słodkiego najlepiej batonika
zauważyłam też że ostatnio trochę szybciej tyje narazie mam 9 i prawie pół na plusie.
aha i jeszcze jedno dzisiaj mi sie coś przypomniało apropo zabobonów
jak urodziłam syna to jak przyszła do nas moja babcia w odwiedziny to przyniosła 1 kg CUKRU co by synek miał słodkie życie hihi nie powiem cukier sie przydał ale ciekawe co z tym słodkim życiem
a co do jedzenia to ja w sumie nie mam zachcianek ale zawsze mam tak że po śniadaniu,obiedzie czy kolacji musze zjeść coś słodkiego najlepiej batonika
zauważyłam też że ostatnio trochę szybciej tyje narazie mam 9 i prawie pół na plusie.
aha i jeszcze jedno dzisiaj mi sie coś przypomniało apropo zabobonów
jak urodziłam syna to jak przyszła do nas moja babcia w odwiedziny to przyniosła 1 kg CUKRU co by synek miał słodkie życie hihi nie powiem cukier sie przydał ale ciekawe co z tym słodkim życiem