reklama
Hej dziewczynki!!
Czytam,ze u wszystkich slonecznie, u mnie tez Choc rano jak jechalam do pracy okolo 4,40 (po nie przestawieniu zegarka) mialam szyby zamarzniete w samochodzie i musialam stac psikac i odmrazac haha a jak wracam z pracy godz (godz 14 nie przestawiajac czasu) takie slonce ,ze musialam ze sie udusze w samochodzie... okno otworzylam, szyber-dach.. Wiosna
Sarenka tesciowie to taki ciezki temat... Powiem Ci jedno, ze bardzo dobrze robisz ,ze nie chcesz tam wracac. Ja tez kiedys sie wyprowadzilam, tyle,ze z mezem i po prostu relacje tak bardzo sie wtedy poprawily,ze szok. Teraz czuje,ze mnie uwielbia, a tak... okruszki na blacie, dzis nie poodkurzalam.. lusterko w lazience ma plame.. czy to wszystko dojrzy tesciowej oko ? Masakra, nigdy wiecej, nigdy w zyciu z tesciowa pod jednym dachem!!! A tak.. nawet tesknie za "mamcia" jak jej nie widze
Czytam,ze u wszystkich slonecznie, u mnie tez Choc rano jak jechalam do pracy okolo 4,40 (po nie przestawieniu zegarka) mialam szyby zamarzniete w samochodzie i musialam stac psikac i odmrazac haha a jak wracam z pracy godz (godz 14 nie przestawiajac czasu) takie slonce ,ze musialam ze sie udusze w samochodzie... okno otworzylam, szyber-dach.. Wiosna
Sarenka tesciowie to taki ciezki temat... Powiem Ci jedno, ze bardzo dobrze robisz ,ze nie chcesz tam wracac. Ja tez kiedys sie wyprowadzilam, tyle,ze z mezem i po prostu relacje tak bardzo sie wtedy poprawily,ze szok. Teraz czuje,ze mnie uwielbia, a tak... okruszki na blacie, dzis nie poodkurzalam.. lusterko w lazience ma plame.. czy to wszystko dojrzy tesciowej oko ? Masakra, nigdy wiecej, nigdy w zyciu z tesciowa pod jednym dachem!!! A tak.. nawet tesknie za "mamcia" jak jej nie widze
Czytalam w "poznajmy sie" ze masz termin na 23 wrzesnia ja na 24, wiec jakim cudem ty jestes w 16 tyg a ja w 14 ?Karotko
Ja tez 16 tydzien, a brzuszek juz masz? Bo u mnie bardzo malutki
Kroptusiu jasne, że trzymamy za Ciebie kciuki, za Ciebie i Twojego dzidziusia. Będzie dobrze widac,że maluszek rośnie także spokojnie , nie stresowac dzieciaczka i wracaj do nas jak najszybciej z dobrymi informacjami.
Karotka pościel nie jest chyba aż tak droga. Z tych firmowych to tak, ale powiem Ci, że niczym się nie rózni od tych kupionych na bazarze. Moja koleżanka 3 lata temu zachowrowała na jakąś posciel. Ja pojechałam do świata dzicka i pytam o cenę a Ona mi podała jakieś z kosmosu. Więc sobie odpusiła i pojechała na bazar wtedy słynny stadion i kupiła śliczną za grosze. nie podam kwoty bo nie pamiętam.Ale zaraz zerkne na allegro.
Aninka u mnie też brzuszka prawie brak, mam nadzieję, ż eniebawem urosnie
Ja zaraz zmykam na ognisko, może zjem nawet kiełbaskę pieczona(przeszkadzał mi zapach miesa zobaczymy jak to będzie na dworzu)
Karotka pościel nie jest chyba aż tak droga. Z tych firmowych to tak, ale powiem Ci, że niczym się nie rózni od tych kupionych na bazarze. Moja koleżanka 3 lata temu zachowrowała na jakąś posciel. Ja pojechałam do świata dzicka i pytam o cenę a Ona mi podała jakieś z kosmosu. Więc sobie odpusiła i pojechała na bazar wtedy słynny stadion i kupiła śliczną za grosze. nie podam kwoty bo nie pamiętam.Ale zaraz zerkne na allegro.
Aninka u mnie też brzuszka prawie brak, mam nadzieję, ż eniebawem urosnie
Ja zaraz zmykam na ognisko, może zjem nawet kiełbaskę pieczona(przeszkadzał mi zapach miesa zobaczymy jak to będzie na dworzu)
Ty no ja też według OM mam 23 września a zobacz na suwaczekCzytalam w "poznajmy sie" ze masz termin na 23 wrzesnia ja na 24, wiec jakim cudem ty jestes w 16 tyg a ja w 14 ?
5el ŚLICZNA POŚCIEL Art-Nika 90X120 NOWE WZORY (594197764) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. tu jest taka tak nie wgłębiałam sie w To za bardzo ale wiem z emożna kupic taniej. ja będe potzrebowała tylko kołuderkę podusię i poszewki bo bede miała łóżeczko kojec z wibracjami myślę że to bardziej praktyczne. Pózniej jeszcze popatrzę wgłębie sie w ten temacik ale znajdziesz coś za rosze trzeba dobrze poszukac, a są cudowne i duży wybór
-inka
Fanka BB :)
hehehehe uwazaj zeby ci meza nie odbila...
O to akurat nie muszę się martwić, bo to przy okazji kuzynka mojego m. (
inka, jeśli koleżanka nie potrafi zrozumiec ze jestes w ciazy i ze jestes zmeczona, to po prostu ją perfidnie olej i połóż sie spac... albo tez zaglądaj do niej i rób przegląd w lodówce!
Nie da rady - mieszka z rodzicami ,
Sarenka , Anninka Hm... to co z tymi waszymi suwaczkami? To policzcie na kalendarzu albo wg usg... ja ostatnio bylam 9 marca i mialam wtedy wg usg 11 tyg i 5 dni wg om jeden dzien roznicy. To dzis wypada...14 tyg i 3 dni wg om 14 tyg i 2 dni...Wg usg mam termin na 23 wrzesnia a wg om na 24 ..
reklama