reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Czesc Dziewczynki,

mialam przez weekend gosci wiec mnie nie bylo, dzis zaczelam 5 miesiac :-) a jutro jade do szpitala wiec prosze trzymac kciuki. Odezwe sie wiecej jak nadrobie co pisalyscie

reklama
Hej dziewczynki!!

Czytam,ze u wszystkich slonecznie, u mnie tez :-D Choc rano jak jechalam do pracy okolo 4,40 (po nie przestawieniu zegarka) mialam szyby zamarzniete w samochodzie i musialam stac psikac i odmrazac haha :shocked2: a jak wracam z pracy godz (godz 14 nie przestawiajac czasu) takie slonce ,ze musialam ze sie udusze w samochodzie... okno otworzylam, szyber-dach..:cool2: Wiosna :-D:-D:-D

Sarenka tesciowie to taki ciezki temat... Powiem Ci jedno, ze bardzo dobrze robisz ,ze nie chcesz tam wracac.:tak: Ja tez kiedys sie wyprowadzilam, tyle,ze z mezem i po prostu relacje tak bardzo sie wtedy poprawily,ze szok. Teraz czuje,ze mnie uwielbia, a tak... okruszki na blacie, dzis nie poodkurzalam.. lusterko w lazience ma plame.. czy to wszystko dojrzy tesciowej oko ? :dry:Masakra, nigdy wiecej, nigdy w zyciu z tesciowa pod jednym dachem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A tak.. nawet tesknie za "mamcia" :-D jak jej nie widze :-D:-D:-D

Kroptusiu jasne, że trzymamy za Ciebie kciuki, za Ciebie i Twojego dzidziusia. Będzie dobrze widac,że maluszek rośnie także spokojnie , nie stresowac dzieciaczka i wracaj do nas jak najszybciej z dobrymi informacjami.
Karotka pościel nie jest chyba aż tak droga. Z tych firmowych to tak, ale powiem Ci, że niczym się nie rózni od tych kupionych na bazarze. Moja koleżanka 3 lata temu zachowrowała na jakąś posciel. Ja pojechałam do świata dzicka i pytam o cenę a Ona mi podała jakieś z kosmosu. Więc sobie odpusiła i pojechała na bazar wtedy słynny stadion i kupiła śliczną za grosze. nie podam kwoty bo nie pamiętam.Ale zaraz zerkne na allegro.
Aninka u mnie też brzuszka prawie brak, mam nadzieję, ż eniebawem urosnie:)
Ja zaraz zmykam na ognisko, może zjem nawet kiełbaskę pieczona(przeszkadzał mi zapach miesa zobaczymy jak to będzie na dworzu)

hehehehe uwazaj zeby ci meza nie odbila...

O to akurat nie muszę się martwić, bo to przy okazji kuzynka mojego m.:-D:-D:-D (

inka, jeśli koleżanka nie potrafi zrozumiec ze jestes w ciazy i ze jestes zmeczona, to po prostu ją perfidnie olej i połóż sie spac... albo tez zaglądaj do niej i rób przegląd w lodówce!

Nie da rady - mieszka z rodzicami :-D:-D:-D,

Sarenka , Anninka Hm... to co z tymi waszymi suwaczkami? To policzcie na kalendarzu albo wg usg... ja ostatnio bylam 9 marca i mialam wtedy wg usg 11 tyg i 5 dni wg om jeden dzien roznicy. To dzis wypada...14 tyg i 3 dni:tak: wg om 14 tyg i 2 dni...Wg usg mam termin na 23 wrzesnia a wg om na 24 .. :rofl2:

Princi między nami jest 2 dni różnicy.Ja mam termin wedlug om 22 września i we wtorek gin mi wyliczyła 14tyg+4dni wiec dzisiaj jest 15tyg+2dni.

reklama
Hahaha to ja nie wiem jak oni licza... ja zaraz policze normalnie sama dzien po dniu od 19 grudnia bo wtedy mialam ostatnia miesiaczke :-D

Do góry