Wiolawb
Fanka BB :)
Dobrze, że nic Ci się nie stało, Aneczko! Ty też uważaj na siebie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak miałam na poczatku, teraz mi dzidzia podrosła... cała poprzednią ciaze miałam usg póżniejsze niz om,... nie ma stresu kochana... u Ciebie to tylko trzy dni, wiec żadna róznica... ja miałam sporo większa a i tak na koniec dzidzia podrosła do prawie 3700Wg OM na 02.09 a wg usg na 05.09... Czy chociaż jedna z was ma podobnie?
anneczko - masz zakaz szorowania wanny! ;-) a tak na serio - mnie w pierwszej ciazy dwa razy przewrócił szybko lecący berneńczyk /pies = 50 kg/ i nic sie nie stało... teraz go w ogólenie wypuszczam jak jestem na dworzu... na szczescie nasze dzidzie są dobrze chronione!ja właśnie sprzątałam w łazience...nachyliłam się nad wanną i chciałam ją wyszorować porzadnie..no i się poślizgnęłam...i nie wpadłam do wanny ale zatrzymałam się na brzuchu ! masarka..;/ bolało ale na szczęście już jest dobrze...także taka przestroga...uważajcie na siebie w każdej sytuacji ! ... nie ma co się przesilać...prawda??