reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Reniferku - ja już może mam tego nerwika od nadmiaru czekolady, hehehe. Ja jej nie zjadam - ja ją pożeram :-D:-D:-D
Echhhhh Kroptusia! Wzywamy Cię tu na forum... Na chwileczkę chociaż... Nasze fluidy właśnie kierujemy w Twoją stronę... Słyszysz Nas??? :-) Teraz już musi wiedzieć, że na Nią tu czekamy...

reklama
dziewczyny sorry nie mam sil pisac, nie spalam w nocy, odezwe sie potem musze dojsc do siebie, wstalam dopiero :-( tak jak CZULAM nie jest dobrze, wrecz zle...matka zawsze ma przeczucia :-:)-:)-( ide po kawe, umyc sie bo zasnelam w rozmazanym makijarzu i ciuchach i nie mecze Was nie trzymam w niepewnosci spalam a wieczorem rozmawialam z M...nie wiadomo czy donosze, potem napisze co i jak oczy pieka

Kroptusia nie wiem co sie dzieje,ale radze lezec... Moja kolezanka tez miala zagrozona ciaze i musiala lezec przez 7 mc na lewym boku!!!:szok: A Synek teraz zdrowy jak rydz!:-D Trzymam kciuki :tak:

Kroptusia - nie, to niemożliwe. Co za licho się ciebie czepiło? :wściekła/y:
Wierzę że będzie dobrze, zobacz przez ile już przeszłaś! Trzymamy kciuki!

Kroptusia trzymaj się kobietko, musi być dobrze!!!!!!! jeśli jesteś wierząca, to moze pomogą wzdychania do św. Dominika Savio, albo do św. Gerarda!
Już prawie półmetek, już tak niewiele!!Zobacz, brzuszek tak pięknie rośnie, dzidziuś sie już rozpanoszył! Proszimy, musisz być dobrej myśli, my ejsteśmy z Tobą, ja obiecuję modlitwę!Moja koleżanka też miała same problemy od początku ciaży, co raz szpital, co raz krwawienia, dzis już jej mija 27 tydz, jest już dużo lepiej!
Daj znać co sie dzieje, strasznie się zmartwiłam! Musisz być silna, wierzyć, ze będzie dobrze!!!!Trzymja sie dzielnie i pamietaj, ze dzidziuś od ok 17-19tyg zaczyna już słyszeć, moze uspokoi go głos mamy!!!!!!!
bądż silna i dzielna, wierzymy w Twoją Kruszynkę!!

reklama
Kroptusia - trzymam kciuki mocno mocno zeby bylo dobrze ;-), napisz co sie dzieje , pamietaj ze jestesmy z Toba

A z tym nerwem to chyba on w powietrzu fruwa bo i ja , normalnie tak mnie nosi ze chyba zaraz eksploduje , nie wyspalam sie , wszystko mnie wkurza od wczoraj wieczorem - czasem mam dosc tej ameryki..........

Do góry