reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam.Nie można za Wami nadązyc wiec się pochwale dzisiejszą wizytą.
Ja dzisiaj suuuper nastrój :-):-):-)
Plamienia ustąpily ale i tak poszlam do ginki i wszystko wporządku.Plamienia były chyba przez zmniejszenie ilości tabletek,muszę je narazie brać.Mialam USG,nawet 3D ,dzidzia rośnie,skaka sobie i pływa :-).Mam fajne zdjątka i ogólnie jestem przeszczęsliwa :-).
Princi fajnie że kupilas ten krem Avent bo ja tez go kupiłam.Dlugo się w sklepie zastanawialam czy to dobry wybór bo się na tym nie znam a teraz jestem pewniejsza :-).

reklama
jlo dobrze, że to nie było nic poważniejszego, następnym razem musisz konsultować z lekarzem zmiejszanie dawki..... :tak:

Karolina ale słodko i pociesznie!! :-D

Ja z dzieciakami co prawda nie mam żadnych historii, ale muszę Wam napisać, że ostatnio oglądając program "Duże dzieci" - myślałam, że nie wytrzymam ze śmiechu. Otóż rozmowa była na temat domowych sposobów na choroby. Gościem programu była Krystyna Sienkiewicz i rozmowa zeszła na temat ukąszeń i użądleń. Kobietka mówi, że jej dziadek nauczył ją, że po użądleniu osy- trzeba wziąć chusteczkę do nosa - nasiusiać na nią i przyłożyć. Dzieci patrzą na babkę, a na to prowadząca: "Ale gdzie przyłożyć? Do nosa?!?!" Buhahahaha. Nie ma to jak wyobraźnia!!! A teraz już zmykam do tapetowanka. Wstęp do pokoju mam. Ale muszę się odziać w jakąś taką specjalną maskę:-D:-D:-D

Ja przenosilam ciaze, w szpitalu lezalam od srody do niedzieli, wywolywali mi, robili rozwarcie a ja do niedzieli 2cm, i ani pol skurcza :-D Haha W sumie porod mialam krotki gdzies od okolo 21 do 22,45, parcia byly tylko 3, ale te skurcze wywolana.. :no: tak nagle i tak klujace ,ze maskra i czekanie na te rozwarcie... masaz szyjki macicy ..:szok: myslalam,ze poloznej z buta wywale :-D:-D:-D I przezylam.. niedowiary :eek: dam rade i drugi raz, zeby poczuc to co sie czuje tuz po urodzeniu :-D:-D:-D
masaż szyjki...taaa niezapomniane te chwile
ale tylko 3 skurcze parte???? Nieźle, ja parłam 1,5 godziny i nie miałam siły płakać a pierwsza myśl jak zobaczyłam młodą...ale super, koniec parcia:-):-):-)

Hej dziewczynki - jestem juz w domciu ale poki co spie jak w szpitalu. :o)
Wpadam tylko na chwilke slowem wytlumaczenia co to sie dzialo :
lozysko mi sie odkleja(lo) i mialam obfite krwawienia. Jak na razie i ze mna i z bobasem jest wsio ok ale jak wspominalam -sypiamy duzo i dlugo :o)
caluje Was goraco i mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie na tyle przytomnie wytrwac przed monitorem by nadrobic zalegle posty
Śpijcie śpijcie.... :)

Czesc Dziewczynki :-) już na dobre wyszłam ze szpitala ... wczoraj znowu miałam USG więc mogłam przez chwilkę zobaczyc moją kruszynkę ... wszystko jest dobrze i rozwija się prawidłowo.
no to superowe wieści:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny melduje ze u mnie wszytsko dobrze. Bardzo duzo lezymy i dlatego opuściłam sie na BB.
Postaram się zagladac czesciej, bo juz nie nadazam za postami.
Pozdarwiam.
Dobrze że się zameldowałaś......
ale wszystko oki??

Oj, chyba nie nadrobie zaleglosci. Tyle napisalyscie.
Witam nowa wrzesniowke!
Loren, Iwona: Odpoczywajcie ile sie da. Ciesze sie, ze juz jestescie w domu.
Nionka: Mam nadzieje, ze Twoj ojciec juz lepiej sie czuje.
Co do sasiadow, to na szczescie mam spokoj. Nikt mi nie przeszkadza. Wynajmujemy mieszkanie w domu 3-rodzinnym. Niestety nie mam windy, a mieszkam na poddaszu. No i pewnie latem bede musiala sie stad ewakuowac.:tak:
Czytalam wasze wpisy o porodach i przy kazdym sie poryczalam ze wzruszenia. Juz sie nie moge doczekac tego momentu. Ja tez bede pewnie wyc jak bobr:tak:

Wczoraj bylam u ginki i tez sie poplakalam ze wzruszenia: dzidzia wlasnie wkladala sobie kciuka do buzi i go ssala:-):-):-) Mam 3 super fotki: raczka z kciukiem przed buzka, raczka z kciukiem przy buzce, kciuk w buzce:-):-):rofl2: I taki sliczny profil:-)Bylo to dla mnie bardzo wazne, bo po tym krwawieniu balam sie, ze cos bedzie nie tak. Dostalam jeszcze zwolnienie na ten tydzien i nadal sie wylegiwuje w lozku. Maz zrobil mi zapasy jedzenia i teraz moge dalej odpoczywac. Brzuch mi wyskoczyl i teraz pewnie bedzie widac, ze w ciazy jestem.

No i kolejne fajne wieści
To lubię

pozdrawiam
buziaki:-)

A wiecie jak sie prosi tate aby poszedl na spacer z corcia , moja wowczas 4 letnia Julcia robila to tak :
Niedziela , tata odpoczywa na kanapie po tygodniu pracy , a corcia mowi :
E TY leniu podnosc pupe z kanapy , ruszaj sie , zaraz slonko zajdzie i nie bede "dychac powietrzem" ale juz ....... :-D, Tata mine mial niesamowita a ja pekalam w kuchni ze smiechu - nasza Julka strasznie bezposrednia jest i to do dzis:happy:

jlo - to dobrze ze juz lepiej
wiolawb- nie przemeczaj sie z ta tapeta

reklama
Do góry