henrietta5
Fanka BB :)
mamusie nie narzekajcie na samopoczucie , wiecie ile jest kobiet na świecie, które oddałyby lata życia, żeby poczuć to co my teraz, zawsze o tym myślę kiedy jest mi źle i zaraz się poprawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupiłam najmniejsze pieluchy firmy DADA , które sprzedają w biedronce, są od 3-6 kg i poleciła mi je siostra- podobno lepiej wchłaniają niż Pampersy i są dużo tańsze- zobaczymy. A co do prania ubranek - raczej wszystko dzielę zawsze kolorami, tym bardziej przy pierwszym praniu i tym razem też tak zrobiłam, tylko wyprałam w Arielu i wypłukałam w płynie dla dzieci- nie kupowałam proszku specjalnego dla dzieci, boję się ,że ciałko przyzwyczai się do tego proszku i potem będę robiła sto prań na dzień każde w osobnym proszku. Liiiviia jak to ? Od wczoraj nie czujesz ruchów?