reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Cisnienie ? Moje najwieksze to na ostatnim badaniu 110/60 :baffled: takze eli jak ci w fartuchu cicnienie podnosza to ja nie wiem co ja mam w domu... hahaha :-D:-D:-D

Ale bym cos wrabala... chyba mi apetyt wrocil! A pic mi sie chce ... ohoho :rolleyes:

reklama
Aha Olgha dobrze ze wszystko ok, stracha nam napedzilas, wstrzymaj sie jeszcze troszeczke, tak przynajmniej ze 4 tyg :rofl2:

oj ja też piję ciągle. tylko patrzę, jak 5 litrowe butelki wody znikają z moich zapasów a sama jestem w domu:sorry: a potem biegam co chwile na kibelek he. też mnie coś mały głód odwiedził ale nie mam danio żeby do pokonać więc chyba będę orzeszki chrupać albo się za czekoladę zabiorę:tak:

ja w pierwszej ciazy nie chodziłam w staniku bo był on dla mnei zbędnym gadżetem, a teraz baaaaaaardzo załuje... teraz najchętniej bym spała w staniku, choć i tak wątpię by poprawiła mi sie kondycja biustu...

no a ja śpię:-D:-D:-D:-D tak mnie wpieniają te moje cyce jak donice:-D jak mi latają w te i we wte..więc zakładam i mi lepiej.
:-):-):-):-):-)

Olgha no co Ty??? nie rozpakowuj się jeszcze:no:

nemesis- drobne zdenerwowanie u mnie nieźle działa :-) zaczynam być bardziej pragmatyczna i racjolnalna
a co do stanika to i przed ciążą miałam do nich wstręt :-) teraz w weekendy i wieczorkiem odpoczywam od nich, zazwyczaj zastępuję sportowymi lub koszulką taką z gatty i jest nieźle :tak:

Dzięki za kciuki dziewczyny!Naszczęscie skończyło się dobrze,ktg ok -z usg mała ma już 1700-czyli przybiera wzorcowo 200g na tydz.
Tylk ciśnienie 100/40:baffled::baffled:.

czyli na szczęście tylko fałszywy alarm, że cos nie tak .... byle do września :tak::tak::tak: a nie możesz sobie pozwolić aby iść na L4, może już pora ????????????

a mój M poszedł na piłke ........:tak:

Wlasnie zjadlam pol arbuza mmmmmmmmmmniam ! :-p A teraz bede sikac w nocy... :sorry: ale warto bylo ! Pyszny byl! :-D:-D:-D

hej
mnie zaczyna tak dziwnie dretwiec brzuch na dole-jakbymmiala okres dostac- a potem mija- czy to skurcze jakies?czu dzidzia sie tam umieszcza?
nie mialam jeszcze skurczy nie wiem jak sie je odczuwa?a wy?

stanika jak nie musze tez nie nosze- na pozniej mam taki do karmienia-ale jest smieszny-haha
dobrej nocki

reklama
Dzień dobry :-)
Ale miałam piękny sen - śniło mi się, że urodziłam moją córeczkę, w domu, bez żadnego bólu, bez stresu, tak jakoś samo poszło. Właściwie sam poród mi się nie śmił, tylko że ta mała istotka była już ze mną, że ją tuliłam do siebie i taaaaaaka była cudna!! Tylko nakarmić jej nie umiałam i cała sypialnia była zalana moim mlekiem :-D
Boże, jak ja już chciałabym żeby było po wszystkim!!:zawstydzona/y:
Czy wam też się tak dłuży to oczekiwanie?? Mnie się wydaje, że ten lipiec się nigdy nie skończy....:eek:

Do góry