reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
gabis ja też mam takie kłucia. lekarz mnie badał i powiedział, że wszystko ok ale nie wiem w sumie. nie wiem jak Ty ale ja często je odczuwam jak leże na boku a maleństwo zaczyna szaleć. i wtedy to chyba jego/jej sprawka niż coś poważniejszego ale też mnie kłuło gdy miałam zapalenie bakteryjne pochwy. a z ruchami dziecka to już się unormowało choć też miało takie dni czasem, że mi się parę razy tylko ruszyło a kolejne dni robiło sobie wesołe miasteczko w brzuchu. teraz o stałych porach się bawi :)

ale jeśli Cię niepokoi to kłucie to powiadom lekarza. w pierwszej ciąży takie kłucie u mnie oznaczało skracanie szyjki macicy dlatego teraz od razu z tym biegłam do gina.

Nie bylo mnie tutaj kilka dni a tu taaaakie wiadomości - Syla wielkie gratulacje!!!

Gabis - mam takie kłucia w szyjce, zawsze jak dużo chodzę to następnego dnia mnie szczypie, lekarz zaleca leżenie plackiem bo szyjka się skraca.

U mnie też wizyty u gina nie są długie - w końcu w kolejce czekają też inne ciężarówki ale zawsze mnie bada - sam wywiad nie wystarczy :tak:

dziekuje :-) nie imie jeszcze nie wybrane dla siostrzyczki Jagodki czekam z wyborem na powrot meza poczatkiem sierpnia bedzie. Mi sie podoba sto roznych na tym etapie :-D Z tego przejecia ze dowiedzialam sie jaka plec o az zapomnialam doktorkowi o fotach powiedziec i on nie zrobil tez o.
Spijcie dobrze kobieteczki i dzieciatka w brzuszkach młaaaaaa

SYLA GRATULACJE!!!!!!
Kurczę, jakie nowiny! Ciekawe która będzie następna. :-)
Zmykam prasować, bo żelazko aż mnie woła :tak: Trzymajcie się dziewczyny!

Super Syla, Gratulacje !!! :-D:-D:-D
A dziś z rana tak się właśnie zastanawiałam kiedy u nas zaczną się sypać dzieciątka, no i proszę, zaczęło się :-):-)

reklama
niewiem dokładnie ale miała chyba termin na 3 września więc tak jakoś 40 dni za wcześnie chyba ze termin sie jej zmienił jakoś:sorry:

Do góry