reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
gabis ja też mam takie kłucia. lekarz mnie badał i powiedział, że wszystko ok ale nie wiem w sumie. nie wiem jak Ty ale ja często je odczuwam jak leże na boku a maleństwo zaczyna szaleć. i wtedy to chyba jego/jej sprawka niż coś poważniejszego ale też mnie kłuło gdy miałam zapalenie bakteryjne pochwy. a z ruchami dziecka to już się unormowało choć też miało takie dni czasem, że mi się parę razy tylko ruszyło a kolejne dni robiło sobie wesołe miasteczko w brzuchu. teraz o stałych porach się bawi :)

ale jeśli Cię niepokoi to kłucie to powiadom lekarza. w pierwszej ciąży takie kłucie u mnie oznaczało skracanie szyjki macicy dlatego teraz od razu z tym biegłam do gina.

Nie bylo mnie tutaj kilka dni a tu taaaakie wiadomości - Syla wielkie gratulacje!!!

Gabis - mam takie kłucia w szyjce, zawsze jak dużo chodzę to następnego dnia mnie szczypie, lekarz zaleca leżenie plackiem bo szyjka się skraca.

U mnie też wizyty u gina nie są długie - w końcu w kolejce czekają też inne ciężarówki ale zawsze mnie bada - sam wywiad nie wystarczy :tak:

dziekuje :-) nie imie jeszcze nie wybrane dla siostrzyczki Jagodki czekam z wyborem na powrot meza poczatkiem sierpnia bedzie. Mi sie podoba sto roznych na tym etapie :-D Z tego przejecia ze dowiedzialam sie jaka plec o az zapomnialam doktorkowi o fotach powiedziec i on nie zrobil tez o.
Spijcie dobrze kobieteczki i dzieciatka w brzuszkach młaaaaaa

SYLA GRATULACJE!!!!!!
Kurczę, jakie nowiny! Ciekawe która będzie następna. :-)
Zmykam prasować, bo żelazko aż mnie woła :tak: Trzymajcie się dziewczyny!

Super Syla, Gratulacje !!! :-D:-D:-D
A dziś z rana tak się właśnie zastanawiałam kiedy u nas zaczną się sypać dzieciątka, no i proszę, zaczęło się :-):-)

reklama
niewiem dokładnie ale miała chyba termin na 3 września więc tak jakoś 40 dni za wcześnie chyba ze termin sie jej zmienił jakoś:sorry:

Do góry