reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

kurcze a ja tak siedze i tak mnie brzuch boli jak na okres może dzidzia sie ustawia??
chyba z tego wrażenia że syla juz urodziła mnie też cos brzuch pobolewa hihi

reklama
Makta,Wrześniówka-nie zaczynajcie licytacji terminów bo się dołuje-mam na 28 a obydwie córki były 10 dni po więc teraz powinnam rodzić dopiero 7 pażdziernika!!!

Witajcie

moj termin to 28 wrezsien wiec w sumie mam ponad 9 tygodni.jasne ,ze moge urodzic juz za 2 i to by nikogo nie dziwilo-ale moge przenosic ciaze nawet 2 tygodnie, wiec teraz to zalezy wszystko od mojego synka;) oczywiscie wolalabym zeby przyszedl na swiat w terminie planowanym-no tydzien wczesniej;) oczywiscie ze nie moge sie doczekac zeby go zobaczyc, ale jeszcze mam tyle rzeczy do zrobienia .....
pozdrawiam

Makta,Wrześniówka-nie zaczynajcie licytacji terminów bo się dołuje-mam na 28 a obydwie córki były 10 dni po więc teraz powinnam rodzić dopiero 7 pażdziernika!!!

dla mnie im później tym lepiej! mam synka z połowy października a córa ma byc z połowy września... śmielismy się z mezem ze urodziny im bedziemy robic po środku - 1 października - takie wspólne :-) takze malutka niech rodzi sie jak najpóźniej, tym bardziej ze jest naprawde malutka...

moja wikunia w te upały naprawde mało sie rusza, chyba tez ma dosyc.. :baffled:

reklama
kurcze i ja sie przyłączam, też jestem w szoku i tez mysłałam, ze weszłam na jakieś lipcówki a tu proszę nasze dziewczyny zaczęły rodzic... SZOK.
Syla28 wielkie gratulacje, ja tez bym chciała miec dzidzię przy sobie, ale wiem, ze dla niej to nie byłoby dobre, bo jest cały czas za malutka,w iec niech sobie siedzi jak jej dobrze. Poza tym tez myślę, ze nawet moge o październik zahaczyć, wiec sporo czasu przed nami.
Niemniej jednak duuuuużo zdrówka dla ciebie syla i małej niuni.

Do góry