reklama
Michasia84
Fanka BB :)
dziewczyny nie ma co panikować.. Syla od początku miała problemy z ciążą i było bardzo prawdopodbne że urodzi wcześniej.. teraz leżala w szpitalu z tego powodu na podtrzymaniu.. no ale jednak urodziła.. czego można było się spodziewać ;-)
ja całą ciążę miałam wizyty co 3 tygodnie. na ostatnią czekałam niespełna 4 bo dżinuś miał urlop. a teraz mam co 2 tygodnie :-)
ja całą ciążę miałam wizyty co 3 tygodnie. na ostatnią czekałam niespełna 4 bo dżinuś miał urlop. a teraz mam co 2 tygodnie :-)
nemesis666
Fanka BB :)
ja mam wizytę za miesiąc czyli na 20 sierpnia. Jednak biegam do pielęgniarki co 2 dni, na pomiar ciśnienia. Strasznie mi skacze i jest wysokie. Obawiają się, że może się coś stać niedobrego.
ja mam ciągle ciśnienie jak nieboszczyk ostatnio pobiłam swój rekord 80/40. ale całą ciąże mam takie słabe tylko że z każdą wizytą coraz słabsze. zaczynałam od 100/60 a ostatni pomiar cóż.. w pierwszej ciąży miałam bardzo dobre ciśnienie ale każda ciąża jest inna więc nie ma co porównywać. najważniejsze, żeby dzieciątko urodziło się całe, zdrowe i żeby wszystko dobrze się skończyło
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Witam kobietki w ten piękny poranek :-):-):-)
Na szkockiej ziemi dzisiaj piekne słońce świeci i od razu jakieś dodatkowe zapasy energii znalazłam w sobie. A może to tez dlatego, ze wczoraj doleciała do nas moja mama więc jakos tak tęsknota za Polska raptem zmalała
Wpadłam tylko na chwilę aby życzyć Wam miłego weekendu...pewnie dopiero wieczorem poczytam Was więcej bo teraz szykuję się na wielkie zwiedzanie okolic
Udanego dnia...jak najmniej napinających się brzuszków i skracających szyjek...odpoczywajcie i głaszcie swoje piekne brzuszki
Na szkockiej ziemi dzisiaj piekne słońce świeci i od razu jakieś dodatkowe zapasy energii znalazłam w sobie. A może to tez dlatego, ze wczoraj doleciała do nas moja mama więc jakos tak tęsknota za Polska raptem zmalała
Wpadłam tylko na chwilę aby życzyć Wam miłego weekendu...pewnie dopiero wieczorem poczytam Was więcej bo teraz szykuję się na wielkie zwiedzanie okolic
Udanego dnia...jak najmniej napinających się brzuszków i skracających szyjek...odpoczywajcie i głaszcie swoje piekne brzuszki
Witam;-)Szkoda, że żadna z nas nie ma nr do Syli, by się z nią skontaktować i zapytać jak się czuje, kiedy dokładnie urodziła i jak duża jest jej córcia??Chociaż po zdjęciu można wnioskować, że nie jest jakaś maluteńka i wiecie jak u czerwcówek i lipcówek dzieciaczki rodziły się dużo wcześniej to z reguły pierwsze zdjęcia były w inkubatorze, a córcia Syli sobie fajniutko śpi, ubrana w czapunieJa też teraz mam wizyty co 2 tygodnie i nie wiem czy w środę już nie dostanę konkretnego terminu na cc, bo nie dość, że z usg wychodzi termin na połowę sierpnia to jeszcze mała ma ułożenie miednicowe więc lekarze chcą zdążyć przed ewentualnymi skurczami bądź akcją porodową bo wtedy mogłybybyć komplikacje A od paru dni coraz bardziej boli mnie w pachwinach, w nocy jak się przewracam z boku na bok to nawet wtedy odczuwam taki ból jakby zaraz mała chciała wyskoczyćCoraz ciężej mi, nie pamiętam żebym miała tak przy pierwszej ciąży!! Udanego weekendu
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i ja witam weekendowo, choć bardziej relaksacyjnie praca czeka ale weny jakos brak choc chatka pusta, bo nie ma ani M ani Kacpra ale może w koncu zbiore sie w sobie i cos porobie, marzą mi sie porządki w komodzie na ciuszki dla maleństwa, chociaż tyle
PS. a z tym głaskaniem brzuszka na tym etapie ciąży to chyba dośc ostrożnie jednak
PS. a z tym głaskaniem brzuszka na tym etapie ciąży to chyba dośc ostrożnie jednak
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dżisas, jutro eli wskakuje w ostatnie okienko... a za pare dni kolejne dziewczyny...
kiedy to zleciało?
kiedy to zleciało?
Widzę,że przejęcie rośnie :-) Ale rzeczywiście nie ma co panikować, co ma być,to będzie. Też już zaczyna do mnie docierać,że to już niedługo,ale chyba jednak tak nie do końca,bo coś dalej nie mogę się w sobie zmobilizować do generalnych porządków czy zakupu ostatnich rzeczy,m.in. dla mnie i dla małej do szpitala.
Co do wizyt u gina,to ja od niedawna chodzę co 2 tygodnie,a pewnie niedługo będzie co tydzień. Już prawie sierpień, modlę się,żeby zleciał szybciej niż mi się wydaje,że zleci...Bo jak nadejdzie 1 września, to już będzie jakoś tak...po naszemu...tzn wrześniowo Nooo,wysłowić się nie mogę,ale wiecie o co chodzi.
U nas dzisiaj chłodno i pada...całe szczęście,w końcu jakaś odmiana.:-)
Co do wizyt u gina,to ja od niedawna chodzę co 2 tygodnie,a pewnie niedługo będzie co tydzień. Już prawie sierpień, modlę się,żeby zleciał szybciej niż mi się wydaje,że zleci...Bo jak nadejdzie 1 września, to już będzie jakoś tak...po naszemu...tzn wrześniowo Nooo,wysłowić się nie mogę,ale wiecie o co chodzi.
U nas dzisiaj chłodno i pada...całe szczęście,w końcu jakaś odmiana.:-)
reklama