RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja równiez podłączam sie pod tym by stworzyc jakis watek dla rodwojonych mamus!
ptaszynko - zrobisz nową listę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eli dobrze myślisz :-) Syla chyba zmieniła zdanie, bo miała być Wiktoria-tak jest na liście wrzesniówek, ale na NK jest podpisana Weronika :-)ej.. bo ja jestem jakaś ciamajda, albo nie wiem co.. ale myślałam, ze córcia od syli to Weronika a nie Wikusia
a dziękujemy....oj będzie się działoja najgorzej wspominam niestety rozwieranie sie ... parte nie były takie złe, choć parłam prawie 2 godziny parte u mnie szło jakos przezyc...albo tak nie bolały, albo widziałam w końcu jakieś światełko w tunelu...
nastawiac sie teraz nie nastawiam... wtedy nastawiałam sie ze bede dzielna i silna, tymczasem wyłam z bólu o znieczulenie... teraz mam tylko nadzieje ze bedzie krócej i narazie porodem sie nie stresuje...
moja wikunia cos w te upały sie rozleniwiła i nie chce sie ruszac za to codziennie mam biegunkę - mam nadzieje ze to nie jakis dziwny objaw porodu, bo jeszcze z miesiąc bym chciała pozostac w dwupaku...
ptaszynko - zapomniałam Ice złożyc najserdeczniejsze życzenia z okazji jej pierwszych urodzinek! ale niedługo bedziesz miała wesoło!!!
ja równiez podłączam sie pod tym by stworzyc jakis watek dla rodwojonych mamus!