reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Nie wiem czy bede miala teraz spokojna noc-tyle rzezczy do zrobienia a tak naprawde nie wiem ile mam czasu do porodu-bo wszystko moze sie zdarzyc!
Spokojnej nocki

reklama
O rrrrraaaannnyyyyyy!! Syla28 GRATULACJE!!!
Mam nadzieję, że po wszystkich swoich przeżyciach teraz jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecie :tak:

PS. Czy ktoś może zdradzić jak odnaleźć Sylę28 na Naszej Klasie??
PS2. Wzruszyłam się....

dziewczyny, apropo tej naszej klasy, to z tego co pamietam syla nie bardzo chciała by ujawniac jej dane na forum otwartym... czesc z dziewczyn starszych stażem po prostu wymieniło się dawno temu danymi na n-k, takze nie wiem czy mozna tu wstawic jej profil... nie chodzi tu o wrześniówki, ale o każdego, kto mógłby to z zewnąrtrz przeczytac.. syla juz niejedno przeszła i niepotrzebne jej dodatkowe stresy... na pewno niedługo wyjdzie z wikusią i sama ją tu wstawi... mam nadzieje ze to rozumiecie! :tak:

jednak romcia nie była pierwsza...
to co, która następna ???

No przyłączam się do pozdrowień i gratulacji dla Syli i jej kruszynki :rofl:
Popieram postulat dotyczący otwarcia nowego topiku ad rozpakowanych wrześniówek ;-)
co do nk to dziewczyny, nie umieszczajcie takiech info na forum, bezpieczniej przeslac info na priv

A ja wstałam z nadzieją,że dzisiaj będzie trochę chłodniej niż wczoraj.:sorry:Mam do załatwienia kilka spraw i po prostu umieram jak sobie pomyślę o tym upale...
Ale jestem dobrej myśli. Nie mogę się jakoś zebrać do niczego, żadnej mobilizacji nie mam...
Cały czas żyję myślą,że jeszcze tylko sierpień i się zacznie. Mam dość już tej ciąży,tego czekania...Nie powiem,żebym miała dzisiaj jakoś szczególnie dobry humor,ale może do południa mi się poprawi.:-)

niby mam termin jako pierwsza.. bo na końcówkę sierpnia, ale teraz tak sobie myślę... nie zdziwię się jak urodzę w połowie września :-D a do tego czasu będę zaciskać kciuki i kibicowac innym mamusiom :-D

biegnę do lodówy po zapiekanki bo umieram z głodu, a ostatnimi czasy prawie nic innego nie jadam :eek: (tzn jak misiek wraca z pracy to jem z nim ryż na wodzie i sucharki, bo ma biedaczek diete z powodu trzustki, a ja go wspieram, więc musze zjesć cos DOBREGO co by się nie kopyrtnąć :-D)

SYLA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! ŚLICZNA NIUNIA :-)
Az mnie strach obleciał jak zobaczylam zdjęcie na NK. Teraz to już może "dopaść" kazdą z nas ;-) NIECH ROŚNIE ZDROWO :-)

reklama
ej.. bo ja jestem jakaś ciamajda, albo nie wiem co.. ale myślałam, ze córcia od syli to Weronika a nie Wikusia :zawstydzona/y:

Do góry