reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Nie wiem czy bede miala teraz spokojna noc-tyle rzezczy do zrobienia a tak naprawde nie wiem ile mam czasu do porodu-bo wszystko moze sie zdarzyc!
Spokojnej nocki

reklama
O rrrrraaaannnyyyyyy!! Syla28 GRATULACJE!!!
Mam nadzieję, że po wszystkich swoich przeżyciach teraz jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecie :tak:

PS. Czy ktoś może zdradzić jak odnaleźć Sylę28 na Naszej Klasie??
PS2. Wzruszyłam się....

dziewczyny, apropo tej naszej klasy, to z tego co pamietam syla nie bardzo chciała by ujawniac jej dane na forum otwartym... czesc z dziewczyn starszych stażem po prostu wymieniło się dawno temu danymi na n-k, takze nie wiem czy mozna tu wstawic jej profil... nie chodzi tu o wrześniówki, ale o każdego, kto mógłby to z zewnąrtrz przeczytac.. syla juz niejedno przeszła i niepotrzebne jej dodatkowe stresy... na pewno niedługo wyjdzie z wikusią i sama ją tu wstawi... mam nadzieje ze to rozumiecie! :tak:

jednak romcia nie była pierwsza...
to co, która następna ???

No przyłączam się do pozdrowień i gratulacji dla Syli i jej kruszynki :rofl:
Popieram postulat dotyczący otwarcia nowego topiku ad rozpakowanych wrześniówek ;-)
co do nk to dziewczyny, nie umieszczajcie takiech info na forum, bezpieczniej przeslac info na priv

A ja wstałam z nadzieją,że dzisiaj będzie trochę chłodniej niż wczoraj.:sorry:Mam do załatwienia kilka spraw i po prostu umieram jak sobie pomyślę o tym upale...
Ale jestem dobrej myśli. Nie mogę się jakoś zebrać do niczego, żadnej mobilizacji nie mam...
Cały czas żyję myślą,że jeszcze tylko sierpień i się zacznie. Mam dość już tej ciąży,tego czekania...Nie powiem,żebym miała dzisiaj jakoś szczególnie dobry humor,ale może do południa mi się poprawi.:-)

niby mam termin jako pierwsza.. bo na końcówkę sierpnia, ale teraz tak sobie myślę... nie zdziwię się jak urodzę w połowie września :-D a do tego czasu będę zaciskać kciuki i kibicowac innym mamusiom :-D

biegnę do lodówy po zapiekanki bo umieram z głodu, a ostatnimi czasy prawie nic innego nie jadam :eek: (tzn jak misiek wraca z pracy to jem z nim ryż na wodzie i sucharki, bo ma biedaczek diete z powodu trzustki, a ja go wspieram, więc musze zjesć cos DOBREGO co by się nie kopyrtnąć :-D)

SYLA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! ŚLICZNA NIUNIA :-)
Az mnie strach obleciał jak zobaczylam zdjęcie na NK. Teraz to już może "dopaść" kazdą z nas ;-) NIECH ROŚNIE ZDROWO :-)

reklama
ej.. bo ja jestem jakaś ciamajda, albo nie wiem co.. ale myślałam, ze córcia od syli to Weronika a nie Wikusia :zawstydzona/y:

Do góry