RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
olgha, wrzuć linka do tych koszuli... ja zakupiłam dopiero jedną i musze cos jeszcze dokupic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jeju... ja wlasnie dlatego,ze rodzilam nie moge ogladac tych filmow.... Wczoraj zarzucilam sobie dwa.. Pierwszy bez dzwieku, pokazane wszystko jak sie rodzi dzidzius jak nacinaja... i spx, jakos dalam rade, to mnie nie rusza. Drugi z glosem , krecony z boku, nie bylo widac nic z porodu oprocz krzykow i chuchania dmuchania... wylaczalam go 3razy w ciagu 1 minuty! Nie dalam rady...Kurde to jest taki bol, ze to stekanie mi wszystko przypomina...To byla masakra dla mnie... Moja siostra nie rodzila i nie dokonczyla pierwszego filmu... to bylo okropne dla niej jak sie dzidzius wydobywa, a jekow sluchac mogla normalnie... a ja odeszlam od kompa cala powyginana... Szok, nie wiem jak to zniose drugi raz...:-(Zanim urodzilam to tez nie moglam patrzec na porody z YT a jak juz sama urodzilam to tez jak Olgha uwielbiam je ogladac bo wiem ze ten bol jest do przezycia i po wielkim wysilku jest ogromna radosc, tylko porodow CC nie lubie podpatrywac...