reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

No kroptusiu wspólczuję, uważaj na siebie.
Ja też nie mam apetytu, ale myślę że to przez te upały i zmęczenie. Nie mogę osttanio odpocząc, porządnie się wyspać chodze już jak cień człowieka, nie wiem jak to będzie po porodzie jak już czuję się wyczerpana. Muszę chyba wziąść wolne chociaż 2 dni na leniuchowanie ale teraz rodzice wyjechali, bratowa na urlop czyli nici z mojego leniuchowania ktoś musi prowadzić rodzinny bizness.

reklama
Kroptusia Ty chyba bedziesz jedna z pierwszych ktore sie tu swoim malenstwem pochwala co ? :rofl2: A ja chyba jedna z ostatnich... i sie nie zdziwie jak znow przenosze.. :sorry:

u mnie bóle krzyżowe od kilku dni.. będę musiała się ginowi "pochwalić".

Dziewczyny znajoma leży w Krakowie (rodziła wcześniaka) i podobno urodziła się dwójka dzieci (nie bliźnięta tylko zupełnie obce dla siebie dzieciaczki), wcześniaki i ważą po ledwie ponad 400gram!!! i żyją już którąś z kolei dobę i podobno z dnia na dzień radzą sobie coraz lepiej!!! :szok:

Dziewczyny ja mam dosyć!!:( znowu wyszedł źle posiew z wymazu z szyjki dalej ta dziadowska klebsiella pneumoniae:( Czyli szpital tak jak mój dr mi mówił. Jutro jeszcze nie będę mogła bo muszę się stawić w pracy przez piep..... kadrową w budżetówce:( Czuję się jakby ktoś jakieś fatum na mnie rzucił od poczatku ciąży coś.
Dziewczyny lepiej róbcie posiewy aby naszych maleństw niczym nie zarazić

Dziewczyny ja mam dosyć!!:( znowu wyszedł źle posiew z wymazu z szyjki dalej ta dziadowska klebsiella pneumoniae:( Czyli szpital tak jak mój dr mi mówił. Jutro jeszcze nie będę mogła bo muszę się stawić w pracy przez piep..... kadrową w budżetówce:( Czuję się jakby ktoś jakieś fatum na mnie rzucił od poczatku ciąży coś.
Dziewczyny lepiej róbcie posiewy aby naszych maleństw niczym nie zarazić

A gdzie mozna taki posiew zrobic, normalnie w szpitalu czy jak?? Trzeba miec skierowanie bo mi nic gin nie mowil :-(Co do budzetowki dzis tez klne na potege:crazy::angry::no: dostalam oficjalnie pismo ze od stycznia dostalam podwyzke w zwiazku z czym bylo placone wyrownanie za 6 mc a ja nie dostalam kasy fizycznie bo MI SIE NIE NALEZY bo jestem na l4...PARANOJA I DYSKRYMINACJA...ale pismo podpisane przez szefa i owszem oficjlnie ze mi zwiekszaja zasadnicza...ktorej nie dostane poki nie wroce do pracy a nie wroce bo mnie tam nie chca!!

U mnie dr pobiera wymaz na wizycie a ja zanosze do lab prywatnie i później się czeka kilka dni na wynik posiewu wraz z antybiogramem

Molti :eek: Marmajt a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj bleeeeeeee... tego nie da się lubieć :eek:
hahahha ja marmite po prostu uwielbiam serio ale to odbilo sie tak na mnie dzielenie kuchni z rodowitym anglikiem
kizi marmite to cos czrnego o konsystencji miodu do smarowania goracych tostow produkuja to tylko w uk i mam ciagly tego niedosyt wciaz albo maz albo znajomi mi to transportuja, w smaku jest podobne zupelnie do niczego co znam, robia to z ekstraktu z drozdzy jest bardzo slone dlatego uzywa sie go tylko cienka warstwe motto przewodnie albo to kochasz albo nienawiedzisz :-D ja zdecydowanie kocham

Poczytalam was sobie no i troche sie dzialo;-)

Matka-ja jestem z Aberdeen i tez ciagle slucham o tej swinskiej grypie, do tego jeszcze dzis -znajomy dzwonil i powiedziala ze podobno na porodowce gdzie bede rodzic zarazili jakas ciezarna-swinska grypa-naprawde mam dosc - niech to sie juz skonczy

Kroptusia-tez mi sie wydaje ze to chyba ty pierwsza nam sie tutaj rozpakujesz-bo objawy przed porodowe juz konkretne;-)

eli88-jak zupelnie obce sobie dzieciaczki?? to dalej blizniaki tylko ze dwujajowe:-) I co ta znajoma nie wiedziala ze bedzie miala dwojke az do porodu-no to pieknie:laugh2: Trzymam kciuki za te malenstwa

zupa pomidorowa krolowala u mnie sobote i niedziele-dzis tylko resztka pewnie juz do wylania-ale byla pyszna-ja zawsze dodaje pomidory z puszki do pomidorowej-mniam mniam A dzis schabowe.
Na brak apetytu nie nazekam-ciagle cos musze pic lub jesc-starsznie mnie ciagnie na miesiwa, i paroweczki caly czas chodze do lodowki i wcinam frankfuterki

Moltizerka-marmite:-D nie przepadam, ale to ponoc albo sie uwielbia albo nie cierpi-widzialam kiedys taka reklame;-) mnie osobiscie juz zapach odrzuca;-)

reklama
hahahha ja marmite po prostu uwielbiam serio ale to odbilo sie tak na mnie dzielenie kuchni z rodowitym anglikiem
kizi marmite to cos czrnego o konsystencji miodu do smarowania goracych tostow produkuja to tylko w uk i mam ciagly tego niedosyt wciaz albo maz albo znajomi mi to transportuja, w smaku jest podobne zupelnie do niczego co znam, robia to z ekstraktu z drozdzy jest bardzo slone dlatego uzywa sie go tylko cienka warstwe motto przewodnie albo to kochasz albo nienawiedzisz :-D ja zdecydowanie kocham

dokladnie ta reklame mialam na mysli-hahaha

Do góry