reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Hej hej :-)

A ja sie czuje super swietnie ! Dopiero teraz mam wrzaenie tak naprawde,ze "rosne" i jest mi z tym swietnie ! Ostatnia moja haleczka hyhy do spania tak sie skurczyla.. ze tyleczka mi nie zakrywa :confused: no ubaw znow byl po pachy ! tylko noga cos mnie boli.. i tak kustykam :sorry:I wiecie co !~nie mam apetytu wcale... :confused: To normalne ?

reklama
princi ja też nie mam apetytu prawie nic nie jem, chyba że już się zmuszę to na siłę jakąś małą kanapeczkę :-:)-(

O, normalne chyba hehe Elunia, no ja wczoraj malo co lodowki nie rozmrozilam, bo co chwilka podchodzilam otwieralam.. a moze to, a moze to.. i ble.. wszystko mi sie smierdzi ! W ogole czuje sie jak na poczatku ciazy.. Moj maz ostatnio robil salatke z curry na imprezke i myslalam,ze padne.. i po mielonych i schabowych i tzatzyki i o jejku... jakos mnostwo tego.. i nie jem bo mi wszystko "nie pachnie ":sorry:

mi tam nic nie śmierdzi ;-) po prostu w ogóle nie mam chęci na jedzenie... ostatnio nawet mniej pije... upały są a mnie coraz mniej suszy :-D:-D nie wiem co to się ze mną dzieje ... :szok::szok:

Ja nie wiem Kobietki jak wy to robicie ze nie macie apetytu ? ja ostatnio sie wazylam u lekarza waze 67,5 kg z Jagodka przed samym porodem wazylam 72 takze pewnie i tej ciazy dobije do magicznej siedemdziesiatki ale apetyt mam nieziemski az sie wszyscy dziwia bo pochlaniam okropne ilosci :zawstydzona/y:
Elunia1609 oj oj z jedzeniem to moze nie tak bardzo ale pij Skarbie ile mozesz nawet jak ci se nie chce pic, bo przed porodem duzo wody nam potrzeba w organizmie i on sobie bedzie ja zatrzymywal na wysilek porodowy.

princi heh to faktycznie jakos ci sie wrocily smaki z poczatku ciazy, mi to na poczatku tej ciazy to M wozil z UK moje ulbione smarowidelko tostowe MARMITE :-D wszyscy uciekaja od tego z daleka a ja co wieczor na kolacje po 3 tosty z maselkiem i Marmite

No strasznie masakra jest hehe, tylko slonecznik mi smakuje ehehe :-D:-D:-D Mowia,ze jak maszynka jestem... haha :-p

A teraz ide obiad zrobic.. moze go zjem nawet pozniej.. haha

reklama
a co to jest wogóle?? domyślam sie że jest to jakiś krem na kanapki ale jak to smakuje??
a ja sobie was tak podczytuje bo laptopa mam w kuchni;-)zupa pomidorowa juz ugotowana i ciasto sie piecze w piekarniku (bedzie biszkopt z truskawkami przekładany śmietana) a jaka synus miał radoche że mógł miksowac, wrzucac marchewki do zupy itp.
teraz tylko musze poodkurzać i mam wolne:tak:bedziemy sie bawić autkami:laugh2:

Do góry