reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Moltizerka i miejmy nadzieje ze cie nie spotka to
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GoRcU0Ul7tU&feature=related"]YouTube - Marmite viral ad[/ame]

reklama
Witam ...weekend minął dośc sympatycznie:tak: ogólnie to na dobry humorek nie narzekam:rofl2:
Co do posiewu to bede miał te badanie robione w 36 tygodniu mam nadzieje ze nic tam nie wykryją bo mam już dośc tych tabletek przez całą ciążę :baffled:
Ja też dziś chciałam ronbic pomidorówkę ale nie miałam przecieru:-p a do sklepu mi się nie chciało iśc....i zrobiłam krupnik:tak: pychotka.... A teraz bede robic bułeczki drożdzowe z serem:-) tylko czekam az mąż wróci z pracy bo mam mi dokupic kilka rzeczy... mam nadzieje ze mi wyjdą bo bede je robic pierwszy raz:eek:

Anek29 hahahhaha widzialam wszystkie chyba te reklamy z marmite ale nie wiedzialam czy ta tu wstawic w kazdym badz razie tej karmiacej kobiecinie sie tak stalo bo za duzo marmite nalozyla na tego tosta biedna hahahahah a nie ze niby niedobre jest huhihih

Ja pomidorówę z przecieru robię tylko zimą, teraz przecier zastępują pomidorki duszone z masełkiem, mniam A dzisiaj mam barszcz z młodych buraczków.

Muszę się pochwalić że na ostatnim USG wyszło wszystko OK, szyjka się wyjątkowo nie skróciła a dzidzia waży 1800 ( nie wiem czy to mało czy dużo na 31 tc - lekarz twierdzi że w normie).

Ale leżeć trzeba. Czytam ksiązki bo w TV nie ma zupełnie nic co nadaje sie do oglądania, może jedynie na KinoPolska czasami jakies stare dobre polskie filmy dadzą. I tak upływa dzionek za dzionkiem, troszkę się wlecze czas w tym upale, byle dalej do września :tak:

witam się i ja w ten piękny dzionek, choć może już popołudnie, ale pogoda taka akurat dla nas czyli ciepełko ale nie upalnie :tak: ja jeszcze wypoczywam na wsi u rodziców, jutro tylkona 2 dni wracam do Poznania a potem jeszcze 5 na wsi i już powrót do rzeczywistości czyli porządki po malowaniu, meblowaniu i już na dobre zabieram się, za przygotowania do narodzin .....:tak::-D:tak:

Kroptusia, czyli wszystkiego najlepszego dla córeczki :tak: a dla Ciebie wytrwałosci do terminowego porodu :tak: a sytuacji z pracy to współczuję :no:

miłego wieczorku :tak::-D;-)

Witam poniedziałkowo:):) U nas dziś super pogoda jak dla ciężarówek, jest jakieś 22 stopnie i chłodny wiaterek, bez deszczu, od czasu do czasu wychodzi słoneczko:tak::tak:Za to w sobotę byliśmy na 18stce brata mojego męża i było koszmarnie duszno, parno:szok::szok: Ja też jakoś ostatnio mam brak apetytu, ale malutka pewnie ma z czego ściągać witaminki więc nie jem na siłę!!A dziś moja 4 letnia córeczka zapytała jak Amelcia weszła do brzuszka:sorry::szok:No i zaczęło się tłumaczenie, a teraz znikam bo idę piec ciacho z wisienkami:tak:

Ale mi Babeczki narobiłyście smaku na pomidorówkę:-D. A ja dziś zrobiłam zupę-krem z groszku;-). Pychotka:happy:.
Co do położnej- była, zobaczyła kostki i się za głowę złapała:tak:. Nie dość, że opuchnięte nogi, to jeszcze naczynka mi pękają...:baffled: Poradziła nóżki do góry ( czyli leniuszkować na maxa ),maść z kasztanowca- to na pękające naczynka. Poza tym, poradziła, żeby jeść dużo owoców, które mają w sobie mnóstwo wody-typu truskawki, arbuzy itp- żeby ciągle siusiać. Co jeszcze- a czego nie wiedziałam, to zjadać mnóstwa selera- podobo ma działanie moczopędne i wogóle dietetyczne:szok:.

reklama
Do góry