reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

kikus, elaine76 witamy :-)
A co do obrazeczków - to chodzi Ci pewnie o suwaczki - kliknij na ten, który Ci się najbardziej podoba i otworzy się stronka, na której stworzysz własny suwaczek. Później tylko adres html trzeba wkleić we własną sygnaturę i voila!:tak:
Pozdrawiam i życzę milego weekendu.:cool2:
U nas dziś chłodno i deszczowo, ale mnie i tak wszystko jedno, bo ostatnio tylko bym leżała i spała. Nawet do ogrodu nie chce mi się wychodzić. Gdzie się podziała moja enegria??:confused:

reklama
No i mąż mnie przekabacił, nie będzie Gabrysi, będzie Dominiczka... Co zresztą zmieniłam już w sygnaturze.. Tak to jest dać chłopu wybór :dry:;-)

Elinek-Dominika piękne imię i bardziej orginalne.Osobiście znam sporo Gabrysiek a Dominiczkę możę jedną :-)
W końcu wczoraj przysiadłam konkretnie na necie -poczytałam opinie o wózkach i allegro przeglądnęłam i udało się kupić fajny wózeczek -ale to na wątku wózkowym wkleję linka,jeszcze łóżeczko i komoda z większych zakupów zostały.
Chmurzy się strasznie ale narazie nie pada i mam nadzieję że pogoda wy3ma bo sporo znajomych na grilla zaprosiliśmy.
Ostatnio regularnie budzę się przed 4 w nocy i nie mogę spać do 6-7 ,masakra jakaś !Nie jest to spowodowane bólem pleców bo łóżko które ostanio kupiliśmy bardzo dobrze się sprawdza i plecy nie bolą-a mimo to budzę sie jak w zegarku:baffled:Potem taka niedospana jestem...
Witam nowe mamusie na forum-napewno sporo skorzystacie:)
Miłej soboty !

Witaj Olghu! :-) Tak, tak-cieszę się, że zapisałam się na forum. Mogłam już zrobić to dużo wcześniej, no cóż.
Ja jeszcze wózeczka nie mam, zakupię we wrześniu dopiero. Pomalutku kompletuję wyprawkę dla Bobaska- w kolorkach neutralnych, bo ciężko stwierdzić było mojej gin czy to chłopczyk czy dziewczynka:baffled:. Przy pierwszym usg w 20-tyg powiedziała, że chłopczyk, a teraz w 30 tyg stwierdziła, że sama nie wie- bo albo duże jąderka ( !!! ) albo powiększone wargi sromowe. Także o ile nie pokaże się Dzidzia przy końcowym usg czym jest, to urodzi się Mała Niespodzianka :-).

Hej hej Kobietki !
Ja w piatek mialam wizyte u gina i nie bylo mojej ginki bo na urlopie do sierpnia tylko inny gin i zrobil mi szybkie usg przy ktorym stwierdzil serduszko dzidzi ładnie pracuje ale ale (i wtedy moje serce chyba przestało bic) czemu glowa juz tak nisko ? rodzila juz pani wczesniej ?prosze sie polozyc zrobie badanie czy nie ma rozwarcia, i na badaniu stwierdzil ze rozwarcia nie ma ale wszystko poskracane :-( chcial wypisac skierowanie do szpitala ale sie rozmyslil bo w domu tez polezec moge nic nie dzwigac i duzo odpoczywac skierowanie na usg macicy ciezarnej, zadzwonilam powiedzialam o co kaman a tam termin 24 lipiec najszybciej usg i badz baba madra wiec czekam nie dzwigam odpoczywam, oj a bylo tak pieknie.......

Moltizerka a czym się różnią te USG? Bo długość szyjki i ujście widać na zwykłym. Mam nadzieję że będzie OK - też się boję tego skracania.

Olga - określenie dzieworódka - urocze i rozczulajace :-D

Elaine, Kikus - witam na forum :-)

Elinek mi się imię Dominika o wiele bardziej podoba niż Gabrysia. I skrót Misia sympatyczniejszy niż Gabra :tak:

Syla trzymam za Ciebie kciuki kochana. Mam nadzieję że opiekę masz dobrą i jakieś sympatyczne ciężarówki na sali.

Ja rzadko tu piszę ale cały czas czytam. Teraz tak jak Olgha coś kombinuje. Mam ten sam problem. Spać nie mogę. A mała ciągle się wierci i dokazuje. Moja gin też mi mówiła, że słonko leży bardzo nisko, ale u mnie to jest druga ciąża, więc tak może być. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że od jakiegoś czasu przysiadło mi samopoczucie. Dół? chyba nie, bardziej bym napisała obawa, zmęczenie.... Z tego też powodu mało piszę. Przy ciąży Oli mogłam robić wszystko, a teraz czuje się jak chora. Byle robotą jestem umęczona. Miałam wczoraj trochę czasu dla siebie, ekipa pojechała na zakupy więc wziełam się za mycie okien. Zgadnijcie ile umyłam. Drzwi balkonowe, bo mi tchu zabrakło i ręce rozbolały;-).
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo zdrówka.

Moltizerka a czym się różnią te USG? Bo długość szyjki i ujście widać na zwykłym. Mam nadzieję że będzie OK - też się boję tego skracania.

Olga - określenie dzieworódka - urocze i rozczulajace :-D

Elaine, Kikus - witam na forum :-)

Elinek mi się imię Dominika o wiele bardziej podoba niż Gabrysia. I skrót Misia sympatyczniejszy niż Gabra :tak:

Syla trzymam za Ciebie kciuki kochana. Mam nadzieję że opiekę masz dobrą i jakieś sympatyczne ciężarówki na sali.

Nie wiem czym sie róznia te usg tylko w tej przychodni gdize chodze mamy naprawde usg z epoki kamienia i daja skierowania na usg do szpitala, ale lubie usg jak chyba kazda z nas podejzec sobie dziecinke

reklama
hejka
ja odezwe sie za tydzien, mam nadzije nadal w dwupaku choc czuje sie dzis mega kiepsko:-( ale nie bede miala neta, dopiero na wekend, no chyba ze mnie wypuszcza w co wątpie.jutro badanie więc zobaczymy co powiedzą. zaraz mam ktg ale skurczy raczej nie odczuwam tylko bol podbrzusza i krzyzowy. mam dzis doła:-(
trzymajcie prosze kciuki, modle sie chociaz o kolejne 2 tygodnie....a potem niech sie dziej wola nieba....

buziaki
ja za kazdą z was tez trzymam kciuki i wierze ze kazda urodzi w terminie...

Do góry