kasiunia123
Fanka BB :)
Moje maleństwo właśnie ma trzeci raz dziś czkawkę, biedactwo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dużo masz tych okien? Ja bym sobie chyba to odpuściła, to zbyt ryzykowne...poza tym teraz ciągle są burze wię tydzień po umyciu i tak będą brudne
Mam 3 okna z czego jedno jest balkonowe.. i MUSZE je umyć, bo przez 1,5 miesiąca miałam rusztowania przed blokiem bo ocieplali.. rusztowania zdjęli juz ze 2 tygodnie temu conjamniej.. a okna jak straszyły tak straszą.. naprawdę koszmar jakbym ze 2 lata ich nie myła ;-)Wczoraj sobie odpuściłam.. dzisiaj się za nie zabiorę bo czas najwyższy, świata nie widać.. jak otwieram okna to momentalnie tak jasno się robi w domu
Ja na skurcze mam inny sposób.. leżąc łapię stopę za palce, staram się jaknajbardziej wyprostować nogę ciągnąc palce w kierunku kolana (chodzi o to żeby naciągnąć skurczony mięsięń) puszcza błyskawicznie :-) polecam :-)