reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Rniferek, gratki dla siostry i dla Cioci ..... :tak::-D:tak:

a ja siedzę trzeci dzien na L4, synka nie ma bo na wakacjach do niedzieli u dziadków a czasu brakuje mi na wszystko ....:tak: jak ja się wyrabiałam jak miałam i prace i dom i wogóle ...... :tak:a upał już jest niemiłosierny, a mi zachciało sie zakupów w Realu, ale mam autko i jest bliziutko to powinnam sobie poradzić :tak: potem tylko ciężka robota dla M, czyli wniesienie zakupów do domku ...

miłego dzionka, lecę na zakupy :-D;-):-D

reklama
Reniferku no to gratulacje dla siostrzyczki! :-D
naftanalku przykro mi, ze przy tych upałach powróciły Tobie mdłości i wymioty. Oby przeszło jak najszybciej... Poza tym coraz bliżej do końca i jakos zlecą ostatnie miesiące :tak:
agawa każdy szpital inny. Ja ostatnio dzwoniłam do swojego i dla siebie mam mieć rzeczy osobiste a dla dzidziusia tylko pampersy i chusteczki nawilżane.

Cześć dziewczyny :-)
Ja wstałam, właśnie kończę śniadanie i miałabym całkiem dobry humor,gdybym za godzinę nie musiała wyjść do dentysty. :baffled: Już czuję ten ból...
Co do wczorajszej wizyty u gina,to wszystko ok, dał mi skierowanie na USG i jakiś druczek dla lekarza pierwszego kontaktu,nie wiem w sumie po co to. Na USG nie mogę się dodzwonić,bo "podany numer nie istnieje". Jak kur....nie istnieje???!!!!:angry:
To,że bardzo rzadko dzwonię na telefony stacjonarne wcale nie znaczy,że nie umiem się na takie dodzwonić!! W związku z czym jak w końcu mi się to uda,to poinformuję,na kiedy termin...:dry: Mój gin twierdzi,że ponieważ jestem w ciąży,to dostanę termin za 2 tygodnie,co jest wierutną bzdurą, bo byłam tam 2 razy i za każdym razem czekałam MIESIĄC. Podziwiam wiarę niektórych ludzi w nasz kraj...:sorry2:

Reniferku - serdeczne gratulacje dla Siostry zdrowia dla niej i maluszka!!:tak:
KArotka - jak juz taka odważna jestes to nie chciałabys pojsc do dentysty i za mnie:zawstydzona/y: jakos nie po drodze mi:zawstydzona/y:
Z tego co wiem to Syla28 nadal lezy z pupą do góry - oby jak najdłużej...

Witam Was dziewczynki w ten słoneczny i upalny dzień.
Syla28 - trzymam za Ciebie kciuki i czuję że wszystko będzie dobrze.:tak:
Jestem strasznie rozleniwiona.Poleguję całymi dniami a dzieciaczki się rozpychają.Wcześniej rozpychały się na przemian a teraz obydwa na raz.Wizytę mam w przyszłym tygodniu więc powiem co i jak.Nogi mi puchną , nie mam czym oddychać - uroki ciąży bliźniaczej w lecie.:-( Ale cóż - jestem pozytywnie nastawiona i czekam na wrzesień.Co do zakupów to mam już butelki i smoczki z Avent-u.Kupiłam już pieluszki i chusteczki nawilżające,poza tym mam troszkę ciuszków od kuzynki i siostry na początek,łóżeczko,pościel. Teraz muszę zacząć robić zakupy pod swoim kątem do szpitala.

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie się - już niedługo :-)

dzieki laseczki!

romcia - a Ty juz w ogóle niedługo! :-)

karotka - nie chce sie gadac... .ja juz sie przyzwyczaiłam, ze za wszystko trzeba płacic... :no:

Reniferku-gratulacje dla siostry!będzie kuzyn w podobnym wieku:)super!
naftanalek-biedactwo,współczuje Ci bardzo ,nie dość że upały to jeszcze musisz leki brać...naszczęście już coraz bliżej września!
romcia-zawsze podziwiam kobiety z blizniakami,ja nie wiem jakbym udzwignęła taki podwójny cieżar
Szykuję się do wyjazdu,upał masakryczny nadal.Szkoda że w tym roku nie popływam sobie w Rabie...ale śliskie kamienie skutecznie mnie odstraszają,pozostanie mi pluskanie sie w mini baseniku dla dzieci-jak wieloryb w szklance wody pewnie będę wygladać.
Miłego łikendu Wam życzę i na deser coś wesołego-przesłałą mi ostatnio przyjaciółka z uk takiego linka:

Jax Gallery

Mam znajomą która robi bodypainting,chyba namówię ją na takie malowanko -z koleżanką która ma termin na połowę sierpnia-a potem sesja foto żeby dzieciaki miały fajną pamiątkę:-D

Melduje sie po dlugiej nieobecnosci:tak:;-)

Reniferku gratulacje dla siostrzyczki:tak:sa z tego samego roku tak jak u mnie i u mojej siostry, ona urodzila synka w styczniu:-)ciekawe jak to bedzie jak komunia obu bedzie w jednym dniu, moj M jest Kubusia chrzstnym wiec i tu i tu musi byc na komunii, bo jakby nie bylo to i to synek:-p:tak: Szkoda tylko ze dzieli nas od nich 1200 km:szok:

Upal mnie wykancza, jak tylko znajduje chwilke zaraz wskakuje do Oliczka baseniku i jest mi o wiele lepiej:-p

Usmiechu dla Was wrzesnioweczki:tak::-)

reklama
Witam wszystkie mamy ostatnio nie mam czasu nawet was poczytac przez te egzaminy:-( ale naszczęście jutro mam ostatni mam nadzieje ze się uda;-) wczoraj też miałam egzamin i pisało go ponad 800 osób a na auli duchota niesamowita:angry:
Po wczorajszej wizycie u gina wszystko jest ok mam fotke maluszka tylko str:angry:sznie się zasłaniał łapkami:-) no i co najważniejsze jest też fotka 100% męskości:-D
A co do dentysty to właśnie godzine temu wróciłam :dry: leczyłam ząbek oczywiście bez znieczulenia - byłam dzielna:blink: ale na pocieszenie zostało jeszcze 4 ząbki -koszmar:-( jak ja to wytrzymam ( trening przed porodem):tak:

Do góry