reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Rniferek, gratki dla siostry i dla Cioci ..... :tak::-D:tak:

a ja siedzę trzeci dzien na L4, synka nie ma bo na wakacjach do niedzieli u dziadków a czasu brakuje mi na wszystko ....:tak: jak ja się wyrabiałam jak miałam i prace i dom i wogóle ...... :tak:a upał już jest niemiłosierny, a mi zachciało sie zakupów w Realu, ale mam autko i jest bliziutko to powinnam sobie poradzić :tak: potem tylko ciężka robota dla M, czyli wniesienie zakupów do domku ...

miłego dzionka, lecę na zakupy :-D;-):-D

reklama
Reniferku no to gratulacje dla siostrzyczki! :-D
naftanalku przykro mi, ze przy tych upałach powróciły Tobie mdłości i wymioty. Oby przeszło jak najszybciej... Poza tym coraz bliżej do końca i jakos zlecą ostatnie miesiące :tak:
agawa każdy szpital inny. Ja ostatnio dzwoniłam do swojego i dla siebie mam mieć rzeczy osobiste a dla dzidziusia tylko pampersy i chusteczki nawilżane.

Cześć dziewczyny :-)
Ja wstałam, właśnie kończę śniadanie i miałabym całkiem dobry humor,gdybym za godzinę nie musiała wyjść do dentysty. :baffled: Już czuję ten ból...
Co do wczorajszej wizyty u gina,to wszystko ok, dał mi skierowanie na USG i jakiś druczek dla lekarza pierwszego kontaktu,nie wiem w sumie po co to. Na USG nie mogę się dodzwonić,bo "podany numer nie istnieje". Jak kur....nie istnieje???!!!!:angry:
To,że bardzo rzadko dzwonię na telefony stacjonarne wcale nie znaczy,że nie umiem się na takie dodzwonić!! W związku z czym jak w końcu mi się to uda,to poinformuję,na kiedy termin...:dry: Mój gin twierdzi,że ponieważ jestem w ciąży,to dostanę termin za 2 tygodnie,co jest wierutną bzdurą, bo byłam tam 2 razy i za każdym razem czekałam MIESIĄC. Podziwiam wiarę niektórych ludzi w nasz kraj...:sorry2:

Reniferku - serdeczne gratulacje dla Siostry zdrowia dla niej i maluszka!!:tak:
KArotka - jak juz taka odważna jestes to nie chciałabys pojsc do dentysty i za mnie:zawstydzona/y: jakos nie po drodze mi:zawstydzona/y:
Z tego co wiem to Syla28 nadal lezy z pupą do góry - oby jak najdłużej...

Witam Was dziewczynki w ten słoneczny i upalny dzień.
Syla28 - trzymam za Ciebie kciuki i czuję że wszystko będzie dobrze.:tak:
Jestem strasznie rozleniwiona.Poleguję całymi dniami a dzieciaczki się rozpychają.Wcześniej rozpychały się na przemian a teraz obydwa na raz.Wizytę mam w przyszłym tygodniu więc powiem co i jak.Nogi mi puchną , nie mam czym oddychać - uroki ciąży bliźniaczej w lecie.:-( Ale cóż - jestem pozytywnie nastawiona i czekam na wrzesień.Co do zakupów to mam już butelki i smoczki z Avent-u.Kupiłam już pieluszki i chusteczki nawilżające,poza tym mam troszkę ciuszków od kuzynki i siostry na początek,łóżeczko,pościel. Teraz muszę zacząć robić zakupy pod swoim kątem do szpitala.

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie się - już niedługo :-)

dzieki laseczki!

romcia - a Ty juz w ogóle niedługo! :-)

karotka - nie chce sie gadac... .ja juz sie przyzwyczaiłam, ze za wszystko trzeba płacic... :no:

Reniferku-gratulacje dla siostry!będzie kuzyn w podobnym wieku:)super!
naftanalek-biedactwo,współczuje Ci bardzo ,nie dość że upały to jeszcze musisz leki brać...naszczęście już coraz bliżej września!
romcia-zawsze podziwiam kobiety z blizniakami,ja nie wiem jakbym udzwignęła taki podwójny cieżar
Szykuję się do wyjazdu,upał masakryczny nadal.Szkoda że w tym roku nie popływam sobie w Rabie...ale śliskie kamienie skutecznie mnie odstraszają,pozostanie mi pluskanie sie w mini baseniku dla dzieci-jak wieloryb w szklance wody pewnie będę wygladać.
Miłego łikendu Wam życzę i na deser coś wesołego-przesłałą mi ostatnio przyjaciółka z uk takiego linka:

Jax Gallery

Mam znajomą która robi bodypainting,chyba namówię ją na takie malowanko -z koleżanką która ma termin na połowę sierpnia-a potem sesja foto żeby dzieciaki miały fajną pamiątkę:-D

Melduje sie po dlugiej nieobecnosci:tak:;-)

Reniferku gratulacje dla siostrzyczki:tak:sa z tego samego roku tak jak u mnie i u mojej siostry, ona urodzila synka w styczniu:-)ciekawe jak to bedzie jak komunia obu bedzie w jednym dniu, moj M jest Kubusia chrzstnym wiec i tu i tu musi byc na komunii, bo jakby nie bylo to i to synek:-p:tak: Szkoda tylko ze dzieli nas od nich 1200 km:szok:

Upal mnie wykancza, jak tylko znajduje chwilke zaraz wskakuje do Oliczka baseniku i jest mi o wiele lepiej:-p

Usmiechu dla Was wrzesnioweczki:tak::-)

reklama
Witam wszystkie mamy ostatnio nie mam czasu nawet was poczytac przez te egzaminy:-( ale naszczęście jutro mam ostatni mam nadzieje ze się uda;-) wczoraj też miałam egzamin i pisało go ponad 800 osób a na auli duchota niesamowita:angry:
Po wczorajszej wizycie u gina wszystko jest ok mam fotke maluszka tylko str:angry:sznie się zasłaniał łapkami:-) no i co najważniejsze jest też fotka 100% męskości:-D
A co do dentysty to właśnie godzine temu wróciłam :dry: leczyłam ząbek oczywiście bez znieczulenia - byłam dzielna:blink: ale na pocieszenie zostało jeszcze 4 ząbki -koszmar:-( jak ja to wytrzymam ( trening przed porodem):tak:

Do góry