reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

I tak w domku jestem cały czas to łażę w brzydkich dresach, starych wyciągniętych koszulkach i sarny płoszę w sadzie (wczoraj jedna taka o mało o drzewo się nie zabiła jak mnie zobaczyła - mam nadzieję, że aż taka straszna nie jestem:rofl2:) hehehe:-D

O matko, jagoooodka, ale się uśmiałam.:-D Dobrze, że jestem sama w domu, bo wyłam i piałam ze śmiechu jak wariatka. Już nie pamiętam kiedy ostatnio się tak uśmiałam. DZIĘKI dziewczyno, bo śmiech to zdrowie.:rofl::rofl2:

reklama
jagoodko hehehe, a może sarenka ślepa była poprostu.., albo tak skołowana pogoda jak i my . ;-):-D;-)

Ja dziś też wytzrymać nie mogę, duszno goraco bleeeee... a dziś jeszcze CD sprzątanka w szafach robiłam, i co chwile siadałam bo mi w głowie się kreciło.... :-(
Teraz odpoczywam i nie mam na nic sił...:-(

mówiłam ze będziemy w lato narzekac ;-):tak:
ja tez zaczynam pufac.... i po raz drugi juz sobie obiecuję ze już nigdy więcej nie będę w końcowce ciazy w lato :-D

tęsknie za deszczem ;)

Kochane dziewczynki
Sylwia Syla28 prosiła bym przekazała info od niej. Nie jest dobrze niestety.Musiała z Wikusią zostać w szpitalu. Pęcherz płodowy pcha się. Dostała wczoraj i dzisiaj sterydy na płucka dla Wikusi. Leży pupcią do góry na klockach i modli się o każdy kolejny dzień...Módlmy się z nia by wytrzymały jak najdłużej.

Dziewczyny tą wiadomość zostawiła Syla przez Słodziutka na wątku Leżące fonoterolowe przyszłe mamusie trzymajmy za nie kciuki.

reklama
Syla-3mam wszystkie kciuki !Oby jak najdłużej malutka siedziała w brzuszku!
Ja dziś w końcu wybrałam sie na glukozę:baffled:dobrze że cytryne kupiłam bo bez niej napewno bym wymiękła -siostrzyczka idealnie wprawiona we wkłuwaniu-nawet nie poczułam i śladu nie mam żadnego.Po badaniu wybrałam się do miasta tramwajem -masakra!dobrze ze pzry oknie z tyłu siedzialam bo bym nie dala rady.Ale wloski zakupiłam u przyjaciołki w salonie i będę robić Laurze warkoczyki.Oliwki skończylam 2 dni temu i zachwycona -wygodniejsza fryzura na wakacje.Dzis taka parówka ze nie ma czym oddychać-niby padało ale tylko 10min i powietrze jeszcze gorsze się zrobiło.W domu najchętniej chodziłabym w samych stringach;-)ale mieszkamy na parterze więc odpada:-D
Jagoodka-świetny text!biedne sarny;-)może wykorzystasz to i wprowadzisz dziczyznę do jadlospisu:-D:-D:-D
Jutro do pracy idę i mam nadzieję że nie wymiękne od tego upału.

Do góry