reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

I tak w domku jestem cały czas to łażę w brzydkich dresach, starych wyciągniętych koszulkach i sarny płoszę w sadzie (wczoraj jedna taka o mało o drzewo się nie zabiła jak mnie zobaczyła - mam nadzieję, że aż taka straszna nie jestem:rofl2:) hehehe:-D

O matko, jagoooodka, ale się uśmiałam.:-D Dobrze, że jestem sama w domu, bo wyłam i piałam ze śmiechu jak wariatka. Już nie pamiętam kiedy ostatnio się tak uśmiałam. DZIĘKI dziewczyno, bo śmiech to zdrowie.:rofl::rofl2:

reklama
jagoodko hehehe, a może sarenka ślepa była poprostu.., albo tak skołowana pogoda jak i my . ;-):-D;-)

Ja dziś też wytzrymać nie mogę, duszno goraco bleeeee... a dziś jeszcze CD sprzątanka w szafach robiłam, i co chwile siadałam bo mi w głowie się kreciło.... :-(
Teraz odpoczywam i nie mam na nic sił...:-(

mówiłam ze będziemy w lato narzekac ;-):tak:
ja tez zaczynam pufac.... i po raz drugi juz sobie obiecuję ze już nigdy więcej nie będę w końcowce ciazy w lato :-D

tęsknie za deszczem ;)

Kochane dziewczynki
Sylwia Syla28 prosiła bym przekazała info od niej. Nie jest dobrze niestety.Musiała z Wikusią zostać w szpitalu. Pęcherz płodowy pcha się. Dostała wczoraj i dzisiaj sterydy na płucka dla Wikusi. Leży pupcią do góry na klockach i modli się o każdy kolejny dzień...Módlmy się z nia by wytrzymały jak najdłużej.

Dziewczyny tą wiadomość zostawiła Syla przez Słodziutka na wątku Leżące fonoterolowe przyszłe mamusie trzymajmy za nie kciuki.

reklama
Syla-3mam wszystkie kciuki !Oby jak najdłużej malutka siedziała w brzuszku!
Ja dziś w końcu wybrałam sie na glukozę:baffled:dobrze że cytryne kupiłam bo bez niej napewno bym wymiękła -siostrzyczka idealnie wprawiona we wkłuwaniu-nawet nie poczułam i śladu nie mam żadnego.Po badaniu wybrałam się do miasta tramwajem -masakra!dobrze ze pzry oknie z tyłu siedzialam bo bym nie dala rady.Ale wloski zakupiłam u przyjaciołki w salonie i będę robić Laurze warkoczyki.Oliwki skończylam 2 dni temu i zachwycona -wygodniejsza fryzura na wakacje.Dzis taka parówka ze nie ma czym oddychać-niby padało ale tylko 10min i powietrze jeszcze gorsze się zrobiło.W domu najchętniej chodziłabym w samych stringach;-)ale mieszkamy na parterze więc odpada:-D
Jagoodka-świetny text!biedne sarny;-)może wykorzystasz to i wprowadzisz dziczyznę do jadlospisu:-D:-D:-D
Jutro do pracy idę i mam nadzieję że nie wymiękne od tego upału.

Do góry