reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
kasiunia badanie z 75g jest powiedzmy na rozwianie wątpliwości ;-) więc masz pewny wynik już po pierwszym badaniu i nie musisz robić kolejnego :tak:

zuzia myślę, że będziesz musiała zrobić obciążenie 75g, bo zlecają je już przy wynikach granicznych, a u Ciebie niewielkie, bo niewielkie, ale jednak jest przekroczenie. I nie martw się na zapas, bo po drugim badaniu może wyjść wszystko dobrze :tak:

Witam Dziewczyny:-) może mnie jeszcze troszeczkę pamiętacie:-) byłam tutaj u Was na Wrześniówkach, ale niestety miałam pusty pęcherzyk:-) dalej byłam na forum, ale na innych wątkach:-) teraz powracam na Lutówki 2010 (termin 21 luty 2010r.), bo dziś zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, a wczorajszy wynik betki to 134,8 mIU/ml:-) chciałam napisać, że o Was nie zapomniałam, ale ciężko było mi tu zaglądać...ale wiedzę, że u Was bardzo dobrze i już niebawem rozwiązania:-) proszę dodajcie mi trochę wiary i otuchy, że tym razem się uda i wszystko będzie w porządku:tak: mocno Was ściskam i całuję:-)

Mamo Sówko strasznie się cieszę:-):-):-):-). Super wiadomość. Zobaczysz wszystko będzie dobrze-trzymamy kciukasy!!!

Czesc dziewczyny. Chwile mnie nie było i zaległosci jak zawsze.

MamaSówka oczywiście ze Cie pamiętamy :-) Ale przyniosłas radosną nowinę. Moje gratulacje, bardzo się ciesze i trzymam kciuki za MałąSóweczke! Napewno tym razem będzie wszystko dobrze. Dbajcie o siebie :-)

Co do glukozy to ja dostałam teraz skierowanie od razu na 75 i badanie wyniku po 2h i tez sie zastanawiałam czemu od razu 75, ale widze ze to nic dziwnego.

Miłego popołudnia dziewczynki :-)

no faktycznie duże chłopy jak na bliźniaki w 34 tygodniu :tak: Mnie lekarz od początku nastawiał na cc, więc o poród naturalny pytam z ciekawości. A ile przytyłaś? Ja w tej chwili około 11kg, a mówią, że z bliźniakami to i do 20 norma. :cool2: A jaki rozmiar ubranek miałaś na początek? Jest sens kupować 50-tki? Dzięki za rady :-):-):-)
Przytyłam 27 kg, ale później jest trochę pracy więc szybko wróciłam do wagi z przed ciąży:-D:-D:-D:-D
Uważam,że nie ma sensu kupować 50- tek, ponieważ maluchy naprawdę szybko rosną,owszem rozmiar 56 jest na początku za duży, ale i tak na każde ubranko zakładasz skarpetki, ponadto takie maluchy bardzo dużo śpią, moje odsypiały ten czas co powinny być w brzuchu:tak::tak::tak:

reklama
jak to jest czuć dwa maluchy w brzusiu? jest jakas mama bliźniąt która była tez w pojedynczej ciąży? jakaś wielka różnica jest...? w kopniakach itp...
Witaj. mam starszego syna i rzeczywiście jest OGROMNA różnica między pojedynczą a mnogą ciążą!!!!! Teraz wiem, że pojedyncza to pikuś:tak::tak::tak:Przy bliźniakach wszystko boli, większy nacisk na organy, siusiasz bez przerwy, a zgaga MEGA WIELKA. Cięzko wstać z lozka,ja nawet pod koniec nie mogłam spodni założyć:-D:-D:szok::szok::szok::szok:

Do góry