reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

ja umówiłam sie na USG 4d na 5 maja - w końcu sie zdecydowałam, muszę wykorzystac NFZ skoro mam refundowane w całości, tylko mój ginekolog robi mi pod górkę i nie bardzo chce dac skierowanie - nie wiem może miał zły dzień dzisiaj

reklama
A co do ciuszków, to czasem też mnie nachodzi ochota, ale na dziewczynkę mam te ciuszków, że szkoda gadać, a jak sie dowiem, ze będzie synio, to wtedy zacznę kompletowanie typowo męskich ciuchów:)

to podobnie jak ja, ale ja zaczne kompletować dla dziewczynki, bo dla chłopca mam komplet ......................... :tak::-D:tak:

i chyba przez to , że mam ciuszki po młodszym, od siostry i koleżanki, to jakos na razie ciuszki mnie nie ruszaja, ale za to oglądam już wózki, foteliki, leżaczki i takie sprzęty :tak::-D:tak: szczególnie takie, na które przy Kacprze nie było nas stać a teraz przy odrobinie oszczędności cos sie da wykombinowac ....... :tak:

Moje malenstwo :) 16 tyg i 6dni.

Załączniki

• SP_A0264.jpg
    SP_A0264.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 39
Princi, śliczny dzieciaczek :-) A ja mam dziś słabszy dzień. Jestem strasznie zmęczona. Wróciłam z pracy, położyłam się około 16 a wstałam ok 20 i zaraz chyba znowu idę spać. Poza tym źle się czuję i dopadł mnie typowo ciążowy problem :growl: z którym nie umiem dać sobie rady.

ja umówiłam sie na USG 4d na 5 maja - w końcu sie zdecydowałam, muszę wykorzystac NFZ skoro mam refundowane w całości, tylko mój ginekolog robi mi pod górkę i nie bardzo chce dac skierowanie - nie wiem może miał zły dzień dzisiaj

ale super, będziesz miała 4d refundowane :tak: też bym tak chciała ...
a mogę się dowiedzieć dlaczego masz to refundowane ?? bo ja jakoś nie orientuje się w temacie :-D

Witam w sobotni poranek :happy:
Widzę że większość już niedługo będzie miała połówkowe USG a ja mam mieć dopiero na początku czerwca chociaż termin porodu wypada mi 16 wrześnie, trochę późno. Pomyślałam sobie że jak na tym połówkowym nie dowiem się jaka płeć to może zdecyduję się wybrać na to USG 4D bo jednak wolałabym wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka.
Zapowiadali na dzisiaj deszcz w całym kraju a jak narazie u mnie jest piękny słoneczny poranek, mam nadzieję że to się nie zmieni bo wybieramy się na grilka:rolleyes2:, miłego weekendu!!

Ja kilka dni temu postarałam się maksymalnie wykorzystac urok pięknej pogody i wybrałam się na ognisko do lasu :-) ... już od dłuższego czasu miałam ogromnego smaka na taką ogniskową spieczoną kiełbaskę.

Witajcie w sobotni ranek:-)

U nas wczoraj sie nie chcialo nic, ciemno, zimno, deszczowo, zisiaj na szczescie nie pada i gdzieniegdzie przbija sie sloneczko:tak:

Princi sliczny Szkrab:-)

Milego weekendu i mam nadzieje, ze nasze chorowitki juz wyszrowialy????:rofl2:

reklama
Byłam na usg u Skarba wszytsko wporządku nie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka bo skrzyżował nóżki na kroczu. Wczoraj byłam załamana bo mój mąż mnie zawiódł i jechałam sama dziś też ryczę i nie mam nastroju by pisac. Mam płytkę dvd i ja oglądam cały czas, mój mąż nie zechciał jej widziec:( bo pierwsza widziała moja koleżanka i On strzelił focha:-(

Do góry