może zrób sobie kluski śląskie:-) albo kotlety z ziemniaków tez sa pyszne:-)Kurcze, te spagetti to sie troszku dlugo robi..a ile sprzatania w kucni po nim
ahahaha
Wiecie co.. nachodzi mnie na placki znow.. Macie jakies pomysly na cos pysznego ? Bo sobie zrobie 4 raz placki w przeciagu zaledwie 2 tyg...
![]()
reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Albo kotlety z jajek
Pycha!
ewelin nie martw się tymi bólami. Ja jeszez w zeszłym tygodniu miałam straszne a teraz - odpukać jakoś mnie opuścily. Mam nadzieję że na zawsze. (jestem 2 tygodnie dalej w ciąży niż ty więc są szane że też ci wkrótce minie)

ewelin nie martw się tymi bólami. Ja jeszez w zeszłym tygodniu miałam straszne a teraz - odpukać jakoś mnie opuścily. Mam nadzieję że na zawsze. (jestem 2 tygodnie dalej w ciąży niż ty więc są szane że też ci wkrótce minie)
nie martw sie jakos przetrwamy ... ja bede rodziła pierwszy raz i tez sie nie martwie ... co bedzie to bedzie...:-)Faktycznie wzruszające te historie. Wszystko przede mną.....
toja
Princi zazdroszczę Ci tych zachcianek ja nie mam na nic ochoty studiuję nieraz w necie książkę kucharską ,a nóż widelec trafi się coś na co będę miała taką ochotę że rzucę się w wir przygotowania czegoś pysznego ,ale nic takiego się nie nadarza !!!

rezeda
A ja dziś dorwałam kurczka z rożna :-) I do tego zrobię fryteczki i jakąś sałatkę z sałaty, ogórka, pomidorków, rzodkiewki Mniam
He he, a teraz to chyba pojdę spać bo jestem wykończona.

Ja dzis juz zamarynowalam skrzydelka w miodzie do tego surowka z kiszonej kapustki i bedzie :-)
Ogolnie nie mam pomyslow wogole do tego nie chce mi sie gotowac bo kazdy zapach mi przeszkadza
Dlatego teraz w ciazy nie lubie gotowac bo sie przy tym okropnie mecze

Ogolnie nie mam pomyslow wogole do tego nie chce mi sie gotowac bo kazdy zapach mi przeszkadza

Dodalam kilka zdjec do mojego profilu, jakby ktos chcial zobaczyc mnie i moja Natalcie !!!! 

Kotlety z jajek ? a jak to sie robi ?
toja ale jakie to zachciewajki jak ja mam ochote tylko na rosol i placki, no i na jezyki czasami mniam !
i tak w kolko... w poprzedniej ciazy przez tydz jadlam kanapki z metka cebulowa.. tylko :-) No i ostatnio mnie na rzodkiewke wzielo, w reke i mniam !
haha

Kotlety z jajek ? a jak to sie robi ?
toja ale jakie to zachciewajki jak ja mam ochote tylko na rosol i placki, no i na jezyki czasami mniam !

Karolina Tinetina
Princi kotlety z jajek przepis jest w watku kulinarnym
Smaczności...sa pyszne
Smaczności...sa pyszne
ewusek1203
Kotlety z jajek robi się dokładnie tak samo jak mielone tylko że zamiast mięsa mielonego daje się jajka ugotowane na twardo. Polecam!

reklama