reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Kurcze, te spagetti to sie troszku dlugo robi.. :dry: a ile sprzatania w kucni po nim :szok: ahahaha

Wiecie co.. nachodzi mnie na placki znow.:-p. Macie jakies pomysly na cos pysznego ? Bo sobie zrobie 4 raz placki w przeciagu zaledwie 2 tyg... :happy:
może zrób sobie kluski śląskie:-) albo kotlety z ziemniaków tez sa pyszne:-)

reklama
Albo kotlety z jajek :tak: Pycha!
ewelin nie martw się tymi bólami. Ja jeszez w zeszłym tygodniu miałam straszne a teraz - odpukać jakoś mnie opuścily. Mam nadzieję że na zawsze. (jestem 2 tygodnie dalej w ciąży niż ty więc są szane że też ci wkrótce minie)

Princi zazdroszczę Ci tych zachcianek ja nie mam na nic ochoty studiuję nieraz w necie książkę kucharską ,a nóż widelec trafi się coś na co będę miała taką ochotę że rzucę się w wir przygotowania czegoś pysznego ,ale nic takiego się nie nadarza !!!:angry::angry::angry:

A ja dziś dorwałam kurczka z rożna :-) I do tego zrobię fryteczki i jakąś sałatkę z sałaty, ogórka, pomidorków, rzodkiewki Mniam :rolleyes2: He he, a teraz to chyba pojdę spać bo jestem wykończona.

Ja dzis juz zamarynowalam skrzydelka w miodzie do tego surowka z kiszonej kapustki i bedzie :-)
Ogolnie nie mam pomyslow wogole do tego nie chce mi sie gotowac bo kazdy zapach mi przeszkadza :wściekła/y:Dlatego teraz w ciazy nie lubie gotowac bo sie przy tym okropnie mecze:baffled::sorry2:

Dodalam kilka zdjec do mojego profilu, jakby ktos chcial zobaczyc mnie i moja Natalcie !!!! :-D:-D:-D

Kotlety z jajek ? a jak to sie robi ?

toja ale jakie to zachciewajki jak ja mam ochote tylko na rosol i placki, no i na jezyki czasami mniam ! :rofl2: i tak w kolko... w poprzedniej ciazy przez tydz jadlam kanapki z metka cebulowa.. tylko :-) No i ostatnio mnie na rzodkiewke wzielo, w reke i mniam ! :rofl2: haha

reklama
Do góry