reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
princi....a to dziady z tych Angików

a Ty cierpliwa:-)

Princi- no ja mogłam sobie ryczeć bez stresu bo mnie nic nie bolała, miałam cc i leżałam sobie leniwie, czekając aż za mnie całą robotę odwalą
A potem też ryczałam, co na nią spojrzałam, tak mnie wzruszała ta moja kruszynka
hihi pewnie teraz też tak będę miała
To już taki stan ta ciąża i po ciąży baby blues- płaczliwy

Hmmm dziekuje moze i bym zjadla ale...niestety jak pomysle o czosnku to tez mnie trzepie, ajjjjcccc ta ciaza;-)... ale jutro jak sie najem czosnkuhahaha to wszystko mi przejdzie!
Polecam, ostatnio pomogl blyskawicznie !:-)
Ranyy ja pamietam jak mi polozyli Oliczka na brzuszku zaraz po porodzie to tak ryczalam ostatkiem sil, nie moglam sie powtrzymac, zreszta moj M tez

to prawda, moment narodzin jest cudowny, ja niestety nie miałam sił na płacz...pamietam, że jak mi położyli córeczkę na piersiach to moje pierwsze słowa to były dlaczego ona taka sina, dodam,że za mnie płakał mi maż na uchem, dzielnie mnie wspierał, dodam, że zaczęło się wszystko przed północą a urodziłam o 20.10........nie miałąm sił na płacz, cieszyłam się że mała już z nami cała i zdrowa. Potem całą noc nie spałam, tylko płakałam z córeczką przy piersiach.
Dziś mogłabym dla tych chwil rodzić też 20godz. i ciekawe jaki będzie ten drugi poród.
Dziś mogłabym dla tych chwil rodzić też 20godz. i ciekawe jaki będzie ten drugi poród.
Jak mi polozyli Natalke na piersi, to pamietam jak sie zachwycalam,ze ona jest taka piekna i cudowna!!! I jak powiedzialam mojemu M " Twoja corcia.. daj jej buziaczka" to wzial sie i wyszedl i poplakal na zewnatrz
Ah ci nasi silni i niewzruszeni mezowie 

Naprawde, nie ma piekniejszych chwil niz tuz po narodzinach! 

Indygo
Fanka BB :)
to musiał być niezły łomotDziś rano ledwo o 8 (było jakoś za dziesięć) zaczęła robić schabowe.I wali w blat w te kotlety i stawia na nogi pół bloku.
Normalni ludzie jeszcze przed śniadaniem a ta obiad już gotuje (zaznaczam że gotuje tylko dla siebie).
No ale nic

Alex91
wrześniowa mama 2009
Ja też pierwsze ruchy (bombelki jakby rybka mi pływałaJa w pierwszej ciazy poczulam ruchy okolo 16 tyg, ze wzgledu,ze jestem szczupla. Szczuple dziewczyny szybciej odczuwaja ruchy jak i te ktore nosza juz kolejne dzieciatko w sobie ;-) troche cierpliwosci, zobaczysz,ze warto bylo czekac!![]()

reklama