reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Mi za każdym razem kręci/wacha się inaczej.:-D Objawy mam na chłopca, a po nocach śni mi się że rodzę dziewczynę. Wystarczy mi czekać do 1kwietnia:-D:-D I miec nadzieje że mnie nie oszuka i że pokaże co ma między nóżkami.;-);-)
W Warszawie pogoda nadal paskudna:baffled: Wczoraj chociaż słońce wyszło, a dziś z powrotem szaro:baffled:

Mi za każdym razem kręci/wacha się inaczej.:-D Objawy mam na chłopca, a po nocach śni mi się że rodzę dziewczynę. Wystarczy mi czekać do 1kwietnia:-D:-D I miec nadzieje że mnie nie oszuka i że pokaże co ma między nóżkami.;-);-):baffled:
Sny interpretuje sie odwrotnie, tak wiec jak Ci sie sni ze rodzisz dziewczynke to bedzie chlopczyk:tak::-)

No fakt u nas tez pogoda dzis kiepska, a m na grilla jedziemy upsss oby nie padalo:wściekła/y:

Pogoda ma taka być do 29.03, niestety, dopiero później zapowiadają jakąś poprawę.
Ja tych wróżb nie robię,bo nie mam obrączki. :-:)-:)-( Ale ze smaków mi wychodzi dziewczynka, a śni mi się po nocach chłopiec. Muszę czekać do maja na usg,żeby się dowiedzieć.:dry: I takie czekanie,czekanie,czekanie... TV już prawie nie mogę oglądać, książki pochłaniam,ale jak mnie zaczyna mulić, to odkładam i już nie wiem co ze sobą robić.
M. robi mi pyszną jajecznicę :-):-):-) Idę jeść.

Dzień doberek!!!
Dziewczynki - NIE BOLI MNIE GŁOWA!!!! :-D:-D:-D Hurrrrra!
Wczoraj oczywiście żadnego albumu nie kupiłam, heheheh A za moment jedziemy z M po tapety - przespałam się z tym i już wiem jak to zrobimy :-D Czy tak czy siak pokój potrzebuje remontu - więc odpycham od siebie myśli o przesądach i traktuję to jako zwykły remoncik :-D Mi się wydaje, że w brzusiu rośnie mi dziewuszka - natomiast M przystaje przy chłopczyku - zobaczymy jak to będzie.
Miłego dnia!!!

no to ja juz nic nie rozumiem z ta wrozba :-) powiem tyle mi mowila mama jak bylam 6 lat temu w ciazy zebym sobie zrobila z obraczka a ze nie mialam wzielam zloty pierscionek i zrobilam ale nic mi nie sugerowala tylko przyszla i zapytala co sie dzialo a ja ze robily sie kola, krecilo sie w kolko a mama na to ze bedzie na 100% dziewczynka, do tego jadlam tylko na ostro i kwasno nie nawidzilam slodkiego, brzuszek sie rozlewal na boki i mam Wike....:-)

Teraz od pierwszych dni ciazy jem slodkie bo inaczej dostaje slonotoku a dodam ze nienawidze slodyczy i przez ostatnie 6 lat nie jadlam :-) brzuszek mam pilke i tylko tam ida kg a wrozba wahadlo wiec zobaczymy, ciekawa jestem :-)

Ninonka - trzymam kciuki, moj tato z serduszkiem tez mial 2 dni temu i chcieli go polozyc do szpitala ale juz lepiej a on 32 rocznik :-)

karotka00 - kochana zrob z pierscionka tez moze byc tak dla zabawy, a podobno to co sie sni jest odwrotnie czesto w zyciu...Mi sie snily czesto gesto II kreski i byla @ a raz przysnila mi sie smierc i to byl znak ciazy :-)

Bershka - no to dziwne bo mi sie krecilo na Wiktorie :-)

_oli_ - ja zajadalam sie plackami pare dni temu ale sama sobie nasmazylam...naczy mial byc obiad dla rodziny hihihi ale nikt sie nie zalapal:-)

Ja tak szczerze po wczorajszym dniu i wiadomosci od Berhski juz za bardzo nie wierze w te wrozby, aczkolwiek wiem ze od lat sprawdza sie w naszej rodzinie obraczka i miarka:tak::tak::tak::tak:

A jaka miarka ? :confused:

A ja sie wlasnie wybieram na zakupy :-) Jakies wieksze spodnie trzeba kupic... hyhy :-D:-D:-D

ninonka sorry przegapiłam gdzieś Twój pościk ale nie martw się już z tatusiem jest dobrze a z ani długo będzie podrzucał do góry wnuka/wnuczkę.
Iwonka- ja tez mam takie przeczucie na synka, ale wszytskie objawy...mówią dziecwyzna choc nie wiem czy wierzyc w babcine przesądy.
W wróżbę typu obrączka nad brzuszkiem nie wierzę.
W poniedziałek albo czwartek wybieram się do lekarza, a mam jedną tabletkę kwasu i dalej nie wiem jak to brac, jakbym zdążyła to jutro podskocze do ginekoloszki i się zapytam. A mam głupia sparwę, robiłam usg 4d i u Jej kologi po fachu i nie wiem czy pokazac wyniki. Pewnie będzie mi chciała zrobic usg a mój mąż upiera się że szkodzę. Chciałabym zobaczyc dzidzię ale umówilismy się że razem pojedziemy na usg połówkowe a że teraz jest wszystko Oki także sobie odpuscimy. Tylko jak powiedziec że miałam te usg głupia sprawa:)

reklama
Witam dziewczynki :-D
Z tą pogodą chyba wszędzie jakoś tak nieciekawie :sorry2:

Z tych wróżb nic już nie wiem, z jednych dziewczynka, z drugich chłopak, śni mi się dziewuszka - więc nie wiem czy na odwrót czy proroczy :confused:;-)

Troszkę marzy mi się dziewuszka, ale nie chcę się nastawiać... Nie chcę też, żeby dzidziuś-chłopiec myślał, że go nie chcę, bo chcę!! ehhhh skopmlikowane to wszystko;-):-D

wiola koniecznie daj znć po powrocie co tam zakupiliście :happy:

Do góry