Alex91
wrześniowa mama 2009
princi: Kiedy ja panna jestem
Eh...Mam kosmiczna ochotę na budyń.
Eh...Mam kosmiczna ochotę na budyń.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niononka mam nadzieje, ze Tata juz ok i ze czuje sie lepiej??? Zycze zdrowka dla Tatusia!!!!!!
(...)
Nionka - duzo zdrowka dla Taty
(...)
(...)
Ninionka - mam nadzieję, ze Tato czuje się lepiej?
(...)
Ninonka mam nadzieję, że tato lepiej się czuje
Ja też dzisiaj byłam w Polanicy!!!! Mieszkam od niej 10km jak jest cieplej to na piechotkę chodzimy ;-)
(...)
(...)
Nionka - ja również mam nadzieję, że tata już się lepiej czuje.
(...)
Ale Wam fajnie, że macie tak bliziutko. Ja to najbliższą porodówkę mam ponad 60 km od miejsca zamieszkania - mam nadzieję,że zdążymy, hehehehe - a już m straszę, że niech ogląda w internecie jak się porody odbiera, tak na wszelki wypadek, hehehe - a ten już mnie słuchać nie może i mówi, że przez te moje "żarty" to on się bardziej porodu boi niż ja samaninonka a do którego lekarza się wybierasz?
Ja też będę rodzić w Polanicy Mąż się śmieje, że lasem w 4minuty dojedziemy, więc mam tutaj po prostu najbliżej
Bardzo fajny szpital, ale jak w każdym - zdarzają się różne "dziwne" sytuacje i przypadki.
Na dziewczynke w kolko ale obraczkaRobiłam dzisiaj tą wróżbę z igła na nitce nad brzuszkiem. Kręciła się w kółko czyli że chłopiec czy dziewczynka
Tez mam dzis caly dizen bol glowy, ajjj my biedne i pewnie Wiola jeszcze...miałam popisac, ale łeb mi pęka - brzydko mówiąc
nie wiem czy brac juz apap czy jeszcze nie - czy to cos z cisnieniem, czy cos innego,.... nigdy w ciazy nie bolała mnie głowa... a tu juz trzeci dzień mam ochote ją sobie odciąc...
buziam Was mocno!
Jak kreci sie w kolko to dziewczynka wahadlowo to chlopiec!!!! :-)Chlopiec Ja tez robilam te wrozbe, Jak robil ja moj M to nawet nie drgnela ta obraczka a jak ja albo kolezanka to raz tak raz tak i sie smieli ,ze blizniaki mam usg jednak stwierdzilo jednego dzidziusia... Hm narobilas mi chetki chyba sprobuje jeszce raz bo w sumie to nic nie wiem, a sie tego kolejnego badania usg doczekac nie moge ;-)