reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam weekendowo!!!
No więc spałam z tymi nakładkami - i - dziewczynki!!!! znacznie lepiej się czuję - nie żeby całkowicie - ale dużo dużo mniejszy ból głowy - więc może to był strzał w dziesiątkę!!!:confused::-):-):-)
Calineczko - mam nadzieję, że to jakieś takie wiosenne przesilenie u Twojej córci i że jak tylko wstanie po bólu główki i białości - śladu nie będzie.Napisz koniecznie jak ona się czuje! A ja życzę jej dużo dużo zdrówka.
Sajonara - leż i odpoczywaj tak długo jak tylko tego potrzebujesz. Fajnie, że Twój M dba o Was!!! Co do zwolnień - tutaj jest tak samo - nawet jak się dzieje coś niedobrego - lekarze wychodzą z założenia, że ciąża to nie choroba, a utrzymanie jej powinno się odbywać w sposób naturalny- bez ingerencji lekarzy - i ja tego nie potrafię zrozumieć - XXI wiek a oni tu podchodzą do tego jak w średniowieczu! Trzymaj się kochana i trzymam kciuki, żebyś mogła spokojnie odpoczywać w domku.
Bershka - gratuluję syneczka i wiesz - dalej się tak 100% nie nastawiaj - bo jak pisałyśmy tu niedawno - czasami te siusiaki"odpadają" albo niespodziewanie wyrastają przy porodzie :tak::-) A tak jak piszesz - najważniejsze, że rozwija się prawidłowo! Poza tym wiesz - na córcię też nigdy nie jest za późno!!!;-);-);-)
Karotka- ja wcinam tylko kwas foliowy i zamierzam go brać do końca ciąży i w trakcie karmienia. Poza tym żadnych dodatkowych witamin nie biorę. Ale spotkanie z położną mam dopiero w kwietniu - więc może się to zmienić.
Miłego dnia :-):-):-)

reklama
No nie!!! znów skasowałam cały tekst :szok::baffled::growl::realmad::angry:

Dzień dobry, no to w skrócie

Inka Twojemu szefowi ktoś mógłby dać w gębę!!:no:

Alex szansa w tym, że dzidziuś na kalendarzu się nie zna i nie będzie wiedział, że powinien psocić;-)

Wiola i co? Spałaś z tą nakładką? Pomogło?

Calineczka przez Ciebie mąż musi dzisiaj szukać truskawek :rofl2:

Bershka zakochałam się w dzidziulku z Twojego suwaczka - dpoiero teraz go zauważyłam ;-)
Fajnie, że poznałaś płeć, zobaczysz, że maleństwo tak Cię zaczaruje, że stracisz dla niego głowę :-D

Wiola dobrze , że jest lepiej! W końcu coś pomogło!!!
A poza tym uśmiałam się jak zobaczyłam, że mnie wyprzedziłaś :-D

Sajonara masz wspaniałego męża!! Dobrze, że tak o Ciebie dba, odpoczywaj teraz a wszystko będzie dobrze!!

Sarenka to już jakiś krok do przodu!! Jestem pewna, że wszystko zacznie się układać. :tak: Myślę, że on skołowany jest po wykładach mamusi, ale myślę też, że tęskni i zaczyna do niego docierać gdzie jego miejsce. A ono przy Tobie przecież i przy dzidziulku!! Trzymam kciuki!!

Hey Dziewczynki,

No i zostalam sama :-) tato polecial z siostra a ja z Wikunia zostalysmy i rzadzimy poki co LUS BLUS kawka, BB tv a mala mini mini i szalenstwa...Mam do Was pytanie: czesto jak sie budze rano i przeciagne zakluje mnie cos niezle w boku na dole po lewej albo prawej stronie nie wiem czy to pachwina czy co....hmmmm zastanawiam sie co to jest, pachwina?? nie wiem....Kluje mnie tez czesto w okolicy jajnika, mam nadzieje ze to sie wszystko tam uklada...

Za to dzis...hmm wstalam o 6 ale potem sie polozylam na chwile na boczku i poczulam takich 6 pukniec na tej stronie co lezalam ponizej pepka sporo hihih az sie wystraszylam jakby mi jelito skakalo i obijalo sie o brzuch...hmmmm czyzby jednak groszus dawal z powrotem znaki ze jest ;-)?? mam nadzieje ze tak

Udanego weekendu dziewczynki :-)

Kroptusia - widzisz maleństwo Cię uspakaja - i daje o sobie znać! Życzę udanego leniuchowania z córcią! I udanego weekendu! Co do kłucia w pachwinach - też tak mam, więc to chyba normalne :-)

reklama
od ginka i powiem Wam, że nie uwierze już w żadne wróżby, przepowiednie, smaki etc :rofl2::-D bo mam jednak drugiego chłopczyka :-)
Oli mną się nie sugeruj bo u Ciebie moze być dziewczynka :tak:

Póki co siusiak byl widoczny. Nie ukrywam, ze łezka mi poleciała bo tak marzyłam o dziewczynce ale z drugiej strony po rozmowie z M jest mi o wiele lepiej i zaczynam się przyzwyczajać ze bede mamą dwóch synków :-)
Ojejku .... nie ukrywalm ze po przeczytaniu Twoich informacji smutno mi bardzooo i lezka mi rowniez poszla, od dzis rowniez przestaje wierzyc we wrozby, chodz nie ukrywam ze jakos mnie przekonywaly:sorry2:M mowi mi ciagle zebym sie nie nastawiala, wrecz mowi ze czuje ze bedziemy mieli drugiego synka:confused:

Kochana Bershka rozumiem Twoje rozczarowanie, ale teraz do porodu masz czas na przyjecie tej mysli, i oczywiscie naj najwazniejesze ze dziecko jest zdrowe i prawidlowo sie rozwija:-)No wiesz ale z drugiej strony to i moze tez nie nastawiaj sie na tego chlopca bo sa przypadki ze lekarze sie myla...zycze Ci tego:rofl2:;-)Wiem jednak ze bedziesz wspaniala mama dwoch wspânialych chlopcow;-)

P.S. Pamietaj ze mi lekarz przy pierwszej ciazy powiedzial na 2gim usg ze bedzie dziwczynka i oczywiscie sie pomylil;-):-p:rofl2:

Buziaczki

Do góry