reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

jeszcze obchodzę przy mijaniu lub wyprzedzaniu ale już opracowywuję metodę przeskoku nad moją kruszynka, wydje mi sie że bedzie szybciej ha ha ha.....
pomogę Ci: mój mąż zrobił czerwone i zielone światło na drzwiach w kazdym pokoju... jak czerwone wchodze ja, jak zielone - on ... dzieki czemu nie musi przeze mnie skakac... swoją drogę wazy 105 kg i biada mi gdyby skoczyl zbyt krótko... w akcie desperacji mozesz tez zrobic dziury w ścianach, wtedy sie na pewno zmieścicie... :-p:-p:-p:rofl2::-D:-D:-D

reklama
na kiolacje proponuje male niespodzianki.

bukiet kwiatow swiece i z menu cos co nasze Piękne Mamy lubią najbardziej. A co lubią nasze Mamy. Może mi podszepniecie na co macie ochoty .Przypuszczam, że dzisiaj jescze wszystkich zachcianek nie zaspokoiłem. No rożnie to bywa wiec musze byc czujny.. Nigdy nie wiem czy moja Ciężarówka robi to celowo czy poprostu pojawia się impuls i danie ma byc wprowadzone w organizm. A może to małe wysyła zamówienia i testuje kulinarne umiejętności tatcia:-)

wotus

pomogę Ci: mój mąż zrobił czerwone i zielone światło na drzwiach w kazdym pokoju... jak czerwone wchodze ja, jak zielone - on ... dzieki czemu nie musi przeze mnie skakac... swoją drogę wazy 105 kg i biada mi gdyby skoczyl zbyt krótko... w akcie desperacji mozesz tez zrobic dziury w ścianach, wtedy sie na pewno zmieścicie... :-p:-p:-p:rofl2::-D:-D:-D

Jasne. dzięki. ale moja Żona nie rozróżnia stron.... lewo jedź jade, no gdzie jedziesz mowilam w lewo no to jade w prawo ,, o tak jak mowiłam i nie ma znaczenia ze ogolnie to jest w prawo. I nic to a co do kolorów to czy różowe czy jakie by nie było zawsze ma pierwszeństwo i chyba kolor nie ma znaczenia. Te dziury to hmmm...dobry pomysł mogą się przydać :-)

No to i ja witam wrzesniowego Tatusia ,
Dziewczyny mysle ze meskie towarzystwo dobrze na nas wplynie bo za nim cos napiszemy pomyslimy dwa razy- :-D:-D:-D- zeby nic sie nie wydalo np: czy ganiamy naszych mezow bo mamy taki kaprys czy rzeczywiscie nasze zachcianki musza byc bo potrzebujemy akurat tego:-)

A czy Szanowne Panie pamiętają o topieniu Marzenny? Ja jutro mam nadzieję z moją Panią i groszeczkiem przywitać wiosnę i nie tylko... co do zwyczajów niezwyczajnych moze byc ekscytująco. idę zjeść cytrynę to moze mi ten głupi uśmieszek zniknie...
:-) wojtus

A czy Szanowne Panie pamiętają o topieniu Marzenny? Ja jutro mam nadzieję z moją Panią i groszeczkiem przywitać wiosnę i nie tylko... co do zwyczajów niezwyczajnych moze byc ekscytująco. idę zjeść cytrynę to moze mi ten głupi uśmieszek zniknie...
:-) wojtus

Cytryna chyba na dlugo nie pomoze ...........
A ja marzenne to chyba jutro w oceanie utopie - tylko gorzej bedzie jak ktos po straz zadzwoni :-D:-D:-D

:-D:-D:-DWojtku no tak jutro już wiosna;-):-):tak:Dzisiaj jest astronomiczna a jutro kalendarzowa:-)Az czlowiek lepiej sie czuje tylko my mamy z męzem problem bo w Irlandi nie ma gdzie chyba ze do oceanu:-D

wow juz umiem oslugiwac szybka odpowiedz.. sukces... brawo wojtus :-)
Proszę sie nie obawiać. Czuję że nie jestem jedynym tatą, ktory uczy sie od Pięknych Mam.
Pozdrawiam. Idę groszka i Moją Najpiękniejszą (jasne że tylko subiektywnie i tylk dla mnie) wyprowadzic :-) na spacerek.

reklama
Ranyy ale naskrobalyscie:-p
Witam wszystkie przyszłe mamusie.Mam na imię Roma a mój mąż Konrad.Noszę w brzuszku dwa maleństwa.. :-)
Witam i serdecznie gratuluje, ojejku ale fajnie od razu dwojeczka:rofl2::rofl2:

Dziewczyny, a co na zgagę, bo nie daję już rady, spać w nocy nie mogę, juz nie wiem co mam jeść.POMOCY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja na zgage jadlam migdaly!!!!!!!:tak:
Dziewczyny ja jedno głupie pytanie :)
Wy liczycie tygodnie wg. miesiączki czy USG ? bo ja już nie wiem czym bardziej się sugerować ...
Wg pierwszgo dnia ostatniej miesiaczki!!!!!!:happy:
wow juz umiem oslugiwac szybka odpowiedz.. sukces... brawo wojtus :-)
Proszę sie nie obawiać. Czuję że nie jestem jedynym tatą, ktory uczy sie od Pięknych Mam. .

Hmmmm no i witamy tatusia, jedyny rodzynek posrod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::confused::happy:

Iwona super ze dzidzi nic nie jest i ze jest ok!!!!

Do góry