reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2009

reklama
DZIENDOBEREK
Ja przepraszam ale ten snieg za moim oknem to prosto z Polski chyba przywedrowal - nawet moje dzieci narzekaly na niego , mowia rano : mamo co ten snieg tu robi? przeciez dzis pierwszy dzien wiosny !!!
Zobaczycie jak nasze maluszki juz sie urodza to jeszcze o dziwniejszych godzinach bede pisac bo znajac moje szczescie to spac nie bede:-D:-)
A ja mam taka straszna ochote na loda jajecznego - pamietam w moi miescie tylko jeden sklepik z nimi ale lody jajeczne byly najlepszejsze na swiecie - do innych mnie nie ciagnie
Na szczescie wywiadowka sie udala wczoraj - uffff dowiedzialam sie tylko ze jesli mozna by sklonowac moje dzieci to panie chca taka cala klase - jak to dobrze ze nie musialam oczkami swiecic:-p
KROPTUSIA - ja mysle ze dzidzia odwrocila sie w druga strone i boksuje tam gdzie nie czujesz - zobaczysz bedzie dobrze
MALUTKA - witaj wsrod Nas
WIOLAWB - a ja chce te Twoje 10 cm - ja mam tylko 158cm i zawsze mowilam ze jak Bozia wzrost rozdawala to ja po rozumek stalam - tylko ani tu ani tu sie nie dostalam :-D
No to musze zjesc jakies sniadanko bo moj zlowik sie obrazi na mame

ja tylko jeszcze raz napisze, zebyscie na te "truskawki" uważały...

Wiem ze trzeba uwazac , ja kupuje tak zwane organiczne - bo tu u mnie jest ich pelno roznego rodzaju, zroznych stanow ba a nawet krajow , a nawet truskawki amiszow - czyli podobno bez dodatkow - ale w dzisiejszych czasach niczego nie mozna byc pewnym
Renifer - a czy czasem chodzisz do Waszej opery w Bydgoszczy?

Mulatka witam Cię
Kroptusia bez szaleństw mnie tez się przez kilka dni wydawało, że cos się tam rusza, a teraz cisza , wogóle mam szaleństwo z jelitami i obawiam sie,mimo ,że to druga ciąża , że będę miała problemy z rozpoznaniem ruchów.Juz kiedyś pisałam, że ten 4 miesiąc jest chyba najgorszy dla nas

Czesc Dziewczynki :-) znowu jestem na przepustce ... W poniedziałek miałam robione USG, okazało się że mam nisko schodzącą kosmówkę i stąd te plamienia. Z dzieckiem wszystko dobrze ... W środę miałam tylko oddac mocz do badania i w czwartek wychodzic do domu, ale podczas badania ginekologicznego wyszukali u mnie jakiś stan zapalny i miałam robione płukanie. Z tego co mówił ordynator na dobre wyjdę dopiero około wtorku.

reklama
wybieram sie do niej juz chyba z pół roku... ;-) moze jak nastepnym razem odstawimy mikiego na pare dni do dziadków, to sie uda...

Pytam sie dlatego ze moja kochana siostra siewala pare lat temu w tej operze przez dwa lata a podobno na wiosne tez ma wystapic jako gosc - mogla bys wtedy zobaczy moja kopie - bo jestesmy podobne i to bardzo pomimo 2 lat :tak:roznicy,

Do góry