reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam bardzo wczesnym rankiem (tj.o 12:15 :-D).
Nadążyć nie mogę za tymi waszymi postami. :tak: Ja się muszę pochwalić coraz lepszym humorkiem, może to dlatego,że wiosna idzie. Wprawdzie nadal zimno,ale jakoś tak...mniej zimowo :-D
Nic ciekawego u mnie, tylko tyle,że z niecierpliwością czekam na poniedziałkowe USG. A nie należę do cierpliwych osób.:dry:

reklama
Kroptusia no nareszcie:tak:To dobrze ze wszystko ok;-)lez i ogladaj filmiki w nowym tv:tak:
a wy kobitki nie chorujcie tak:no:
a z tym brzucholkiem to prawda, ja mialam w poprzeniej ciazy doslownie pileczke, z tylu nic z boku nic tylko z przodu pileczka no i mam syneczka:-D:-D:-D

Loren to Twój M jednak dziewczynkę chce ? ;-)

a jak ja mam ochotę na mięso i na słodycze ? :rofl2::-D

ale prawda jest taka, ze słodycze no1 ;-)

Kroptusia super że dałaś znać, fajnie jak wszystko ok jest.
Ja dziś tylko przelotnie...jutro przyjezdza przyjaciłka z rodzinką z Wa-wy, wiec troszkę sprzątam i gotuję.
Mnie nadal trzyma starszny katar i kaszel.
Pozdrawiam.

aha nie wiem,która z Was ale pisała ze siedzi 8h przed kompem w pracy...NIE WOLNO !!!
Kobieta w ciazy moze tylko 4h...- i to z przerwami.

Sarenka nie widziałaś jeszcze swojego dziecka na usg ? a jak powterdzili Ci ciażę ? U nas oczywiscie na badaniu na krześle ale bicie serduszka to podstawa, czy nie ma jakiś szumów, czy jestw miarę regularne. Oj, chyba, rzeczywiście powinnaś ją zmienić.

Wiesz, ja mam robione usg co wizytę i płacę za wszystko 70zł. Z pierwszym dzieckiem tez tak miałam i usg mu nie zaszkodziło, bo ni ema potwierdzonych badań, ze szkodzi. A ja zawsze jestem spokojniejsza jak zobaczę ruszajace się dzidzi a poza tym sam widok to.... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Miałam i to dwa pierwsze w 5 tygodniu drugie w 7 tygodniu ale teraz powinnam mie genetyczne

Witam. U mnie jakoś dzisiaj takie dziwne samopoczucie, jutro będę miała gości i wypadało by trochę sprzątnąć itd.... ale tak mi się nie chce. Dziwne bo zawsze lubiłam sprzątać i mieć gości , pichcić coś dobrego i takie tam:confused:...

Czesc Dziewczynki

Do pracy ide 19.03 a umowe mam do konca maja wiec musze pogadac jeszcze raz co dalej :-( bo nie wiem czy gin nie a mi juz l4 do konca, coz dzidzia najwazniejsza ale kasa sie tez przyda jak bedzie swinia wywali i tyle. 25.03 mam wizyte i to bedzie 18 tydz wiec juz prawie polowa ciazy eh ale leci...
Wydaje mi się Kroptusiu że jeżeli masz takie problemy to absolutnie nie powinnaś iść do pracy!!!! Dzidzia najważniejsza!
Nie mogą Cię zwolnić, umowa automatycznie ulega przedłużeniu i macierzyński potem masz.
Ja od początku jestem na zwolnieniu, płatne 100% tylko że to jest wyliczne z ostatnich 12 miesięcy więc nie mam tyle ile zarabiałam bo wcześniej pracowałam na 3\4 etatu i to też policzyli, ale nie może też być mniej niż najniższa krajowa. Zawsze to jakieś pieniążki;-)

reklama
Do góry