reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam wcześnie rano:) wczoraj myślałam, że się wykończę z nosa jakby wodospad, wymioty i dodatkowo te bóle brzucha które żyć nie dają. W nocy nie idzie spać ale dobrze że dzisiaj wizyta może się czegoś dowiem nowego. Udanego dnia życzę wszystkim:)

reklama
Witam Dziewczynki
Za okne wprawdzie szaro i deszczowo ale mam naddzieje ze Wasz dzionek bedzie sloneczny :o) ... i ze sie Kroptusia objawi...

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

i u mnie za oknem szaro, buro, pada deszcz, nic się nie chce.......łe.
ziś nos zatkany, gardło po tantum verde tym cytrynowym ciut przeszło, dziś do tego dentysta, więc jakoś to będzie chyba.
No i dobra wiadomość i mała niespodzianka, przez to moje zwolenienie dostałam 2krotną pensję:):):)z zusu jedno (chyba przeleją:)) a z parafii drugą, chciałam oddać, ale ksiądz kazał zostawić i potraktować za dodatkowe prace, wiec kaska wpadła niespodzianie:)
idę coś zjeść i nakarmić córcię, moze wyciągnę coś na obiadek i ugotuję jakąś zupkę.
Trzymajcie się kochane!

Witam Was;-)Dziwczyny dzieki za odpowiedz jestem spokojniejsza, bo myslalam ze moze cos nie tak dlatego lekarz prosil mnie o zrobienie tego badania:confused:

milego dnia dziewczynki ja wracam do pakowania:szok:

Czesc Dziewczyny :-(
Nie mam na dzisiaj dobrych wieści ... wczoraj byłam w urzędzie pracy i tak się tam wkurzyłam, że ciśnienie mi chyba zabardzo podskoczyło bo czułam aż takie mocne pulsowanie w głowie ... Wracając zachciało mi się siku więc weszłam do Supermarketu ... jak ściągnęłam bieliznę to o mało nie zemdlałam ... krew! (pare sporych kropel) ... Czy to przez te nerwy? ... baaaardzo delikatnym krokiem ruszyłam na przystanek, dojechałam do domu ... pierwsze co zrobiłam to zjadłam nospe i położyłam się do łóżka oczywiście z podpaską żeby badac co jakiś czas czy dalej krwawie (na lekarza było za późno bo o tej godzinie już nie przyjmował), ... nic takiego się jednak nie stało, więcej krwi nie było. Dzisiaj obudziłam się rano i zauważyłam że mam czerwono-różowe mleczne upławy (pojawiające się tylko podczas podcierania się) ... Dzisiaj idę na 13 do lekarza bo tak bardzo się martwie, że brak słów ... trzeciego razu już nie zniosę ... Czy mogę zażądac od lekarza skierowania na USG? Muszę zobaczyc czy dziecku nic nie jest. Nawet nie wiecie jak baaardzo się boję. Znając jego to przepisze mi tylko duphaston (około 40zł) i karze leżec ... ale jak ja mogę lezec kiedy nie wiem czy moje dziecko żyje.:-(

iwona - nie martw sie na zapas - poczekaj co powie lekarz. Troszke mnie zaskoczylas z tym skierowaniem na USG ... chyba ze zamiast prosto do gina idziesz najpierw do ogolnego...
Z tymi plamieniami to tez moze byc wszystko w porzadku - zdarza sie to przecierz czasami zwlaszcza jesli w "normalnych" warunkach mialabys @. Miejmy nadzieje ze to nic powaznego tylko owo miesieczne krwawienie. Daj znac jak bedziesz po wizycie.Trzymam kciuki

Czesc Dziewczyny :-(
... Dzisiaj idę na 13 do lekarza bo tak bardzo się martwie, że brak słów ... trzeciego razu już nie zniosę ... Czy mogę zażądac od lekarza skierowania na USG? Muszę zobaczyc czy dziecku nic nie jest. Nawet nie wiecie jak baaardzo się boję. Znając jego to przepisze mi tylko duphaston (około 40zł) i karze leżec ... ale jak ja mogę lezec kiedy nie wiem czy moje dziecko żyje.:-(

Zapytaj lekarza o usg, moze da Ci skierowanie:tak:A te plamienia moglybyc spowodowane mocnym zdenerwowaniem, na pewno wszytsko bedzie dobrze, na przyszlosc nie denerwuj sie tak, nawet jak sytuacja bedzie napieta:no:, pamietaj o maluszku:tak:Jesli ten lekarz Ci nieodpowiada to zmien go:confused: Trzymamy kciuki!!!! Bedzie ok;-)

reklama
iwona - nie martw sie na zapas - poczekaj co powie lekarz. Troszke mnie zaskoczylas z tym skierowaniem na USG ... chyba ze zamiast prosto do gina idziesz najpierw do ogolnego...

Ginekolog wypisuje mi skierowanie na USG bo on sam tego nie robi tylko inny lekarz z tej samej przychodni.

Do góry