Wiolawb
Fanka BB :)
Życzę Wszystkim miłego dnia i żeby był dniem szczęśliwym - bez smutasków... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie jednak dzisiaj dzień szcześliwy. Byłam na usg prenatalnym i wszystko w jak najlepszym porządku z moim maluszkiem. A byłam pełna obaw... całą noc nie spałam a jak już na chwilę usnęłam to śniło mi się to usg ale jakieś koszmarne, że lekarza nie było, że nie miałam jakiś badań i nie chcieli zrobić... achhh ciężka noc.
U nas przezierność 1,45 więc normie, serduszko pięknie bije a zastaweczki cudownie się domykają. Dzidziuś ma śliczne nóżki... a paluszki u rączek przesłodkie. Wszystko super. Tak maluch boksował i kopał nóżkami, że nie chcę myśleć co to będzie jak podrośnie i zacznę czuć te jego "akcje":-):-):-)
Dostałam 6 zdjątek i filmik na płytce, ale skanera nie mam żeby umieścić fotkę a z filimiku nie bardzo potrafię.
Jeśli któraś z Was potrafi z filmiku wkleić fotkę na forum to bardzo proszę o instrukcje;-)
Aaaa i najważniejsze... pan doktor powiedział że na 70% będzie chłopiec... a ja tak chciałam córeczkę i jak się okazało mój M także dziewczynki wyczekiwał a ciągle mówił że chłopca chyba żeby mi na złość zrobić;-)
Chłopiec czy dziewczynka jednakowo będę kochać ponad życie.