reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

LauraOna nie wiem co mozna napisac w takiej sytuacji...bardzo mi przykro :-(
Mama Sówka jesteś super dzielną kobietką i podziwiam cię. Trzymaj się i zaglądaj do nas... a wierze ze niedługo przyjdziesz z nową dobrą wiadomością :-) A narzeczonego masz super! Z jego wsparciem napewno łatwiej będzie ci przejść przez te chwile..

reklama
oj ja też walcze z wypryskami na twarzy, jak nastolatka :tak: wczesniej tylko w terminie @ wyskakiwało kilka sztuk i znikały po 2-3 dniach, a teraz koszmar, najpierw miałam wrażenie,że mam sucha skórę a teraz znowu przetłuszczoną ...... masakra ...... :baffled: ale jeżeli to objaw na dziewczynke to ........ :tak: rewelacja ......
.

no właściwie byłaby rewelacja:tak: chciałabym mieć siostrzyczkę dla mojej księżniczki:-D... oczywiście że chłopczyka będę tak samo kochała ale szczerze chciałabym drugą babeczkę w domu:zawstydzona/y:...
oprócz zrujnowanej cery dostałam jeszcze jakiegoś dziwnego rumienia na czole... całą skórę twarzy mam podrażnioną:crazy: jest napięta i piecze:no:
a teraz przeczytałam, że nabiał i słodycze to tez dziewczynkę zwiastują - czyli to co lubię najbardziej:-D

Witam, długo nie pisałam, bo miałam masę na głowie innych spraw, nie dałam rady nadrobić wszystkiego,co porządnie namachałyście, wracam, a tu takie wieści okropne, nie wiem kochane co popwiedzieć, przytulam mocno LauraOna, Mama Sówka, co nas nie zabije to nas wzmocni, myślę, że nie ma takich słów które mogłyby oddać to, co chciałabym powiedzieć, łzy płyną mi razem z Wami........takie czasem okrutne jest to życie......
ja czekam na jutro na badanie i pewnie założy gin karte ciaży, bo do tej pory czasu brakowało....... w pracy atmosfera nieciekawa..koleżanka podkłada świnie, robi dziwne zagrywki, a ja się durna wkurzam.........
Trzymajcie sie Kochane, zmykam spać!

Bardzo mi przykro. Trzymaj się !!!

Dziewczyny kochane mam do was pytanie. Jak często można robić usg w ciąży?
Pytam dlatego że gdzieś tam wyczytałam, że raz w miesiącu to góra.Nie powinno się częściej. Zmartwiłam się, bo przecież w lutym miałam robione 2 razy w ciągu tygodnia, wtedy jak poszłam do Gin i byłam tak bardzo zawiedzona i zmawtriona a parę dni później poszłam do innego. Teraz z kolei chce pójść zrobic usg 3D i wychodzi że za jakieś 2,3 tygodnie powinnam to zrobić, a tu wczoraj miałam robione na zwykłym ...:confused:.

nie masz sie co zamartwiać, podobno nie stwierdzono do tej pory jakiegokolwiek złego wpływu USG na płód- myslę, że większą krzywdę zrobisz maleństwu zamartwiając sie niepotrzebnie

LauraOna tak bardzo mi przykro kochana... Trzymaj się cieplutko:-(
Moja kochana Mamo Sówko nie umiem opisać tego, jak strasznie się poczułam kiedy przeczytałam Twoją wiadomość na privie...:szok: Tak mi przykro, bo ze wszystkich sił trzymałam kciuki i prosiłam Boga, żeby wszystko było u Ciebie w porządku...
Jesteś arcydzielna i baaardzo Cię za taką postawę podziwiam...
Mam nadzieje, że po powrocie Narzeczonka Twoje życie powoli powróci do normy...
Ściskam Cie mocno :tak:

Witam Ata! :-)

LauraOna, Mama Sówka, bardzo mi przykro i ściskam Was mocno.

Co do mnie, byłam dziś na kolejnej wizycie u gina, wszystko w najlepszym porządku. Zrobił przezierność i wyszło 1,2. Więc jest ok. Swoją drogą to nie umiałam nadrobić tych stron wszystkich :-p

reklama
Bardzo mi przykro LauraOna i MamaSówka:-:)-:)-(Przytulam .Ostatnio nie mam czasu pisać ale jak chwilka się znajdzie to czytam .Pierwsze usg dopiero w przyszłym tyg.doczekać się nie możemy:)brzuszek rośnie w niesamowitym tempie ale napadów wilczego apetytu nadal nie mam...te przeklęte mdłości:no:.Ata witam:)fajnie że w końcu pojawiła się Wrześnióweczka z trzecim skarbem:)))Na kiedy masz termin?Ja 28 ale pewnie poczekam trochę bo u mnie to tradycja;-).

Do góry